Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al III-lea al turneului de la Dubai, dupa o victorie in fata lui Eugenie Bouchard

B1 B1,
Simona Halep, calificare cu emotii in turul al III-lea al turneului de la Dubai, dupa o victorie in fata lui Eugenie Bouchard

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o marti pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, in turul al II-lea al turneului Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 7-6 4), 6-4. Simona a avut nevoie de. continuă pe B1

Simona Halep, avertisment pentru adversare inaintea turneului de la Dubai

Dupa finala pierduta la Doha, Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis azi si va juca direct in turul al doilea al turneului de la Dubai.

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului din Dubai. Romanca evolueaza fara antrenor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, Nr. 2 mondial, s-a calificat marti in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), cu premii totale de 2. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe.

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 3 la Dubai (miercuri, 10:30)

Simona Halep o intalneste din nou pe Lesia Tsurenko din Ucraina, de aceasta data intr-un meci pentru calificarea in sferturile de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 3 la Dubai

Simona Halep o intalneste din nou pe Lesia Tsurenko din Ucraina, de aceasta data intr-un meci pentru calificarea in sferturile de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

Asa am trait Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 3 la Dubai

Simona Halep a intalnit-o din nou pe Lesia Tsurenko din Ucraina, de aceasta data intr-un meci pentru calificarea in sferturile de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

Cea mai sexy jucatoare de tenis ii admira Simonei Halep... PICIOARELE: I le-ati vazut?

Simona Halep va juca impotriva lui Eugenie Bouchard in turul al doilea al turneului de la Dubai, iar canadianca a avut doar cuvinte de lauda la adresa fostului lider mondial. I-ati vazut picioarele? Nu este totu.

Simona Halep o invinge pe Eugenie Bouchard in turul 2 la Dubai

La trei zile dupa finala pierduta la Doha, Simona Halep arata ca a depasit momentul si s-a calificat in turul al treilea la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorita, dar...

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard in runda a doua a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu pr.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )