Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Stuttgart

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare muncita in sferturi la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, reusind sa castige partida cu Magdalena Rybarikova, scrie gsp. ro. continuă pe Antena3

Simona Halep e in sferturi la Stuttgart, dupa victoria in fata Rybarikovei

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o pe Magdalena Ryabrikova cu 4-6, 6-2, 6-3, informeaza GSP. De la finalul primului set, castigat de Ryabrikova, Halep a.

Cine e jucatoarea pe care Simona Halep vrea sa o evite la turneul de la Stuttgart. Sper sa nu dau tot peste ea

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart, dupa ce a trecut de slovaca Magdalena Rybarikova.

Simona revine pe teren! S-a stabilit ora meciului dintre Halep si Coco Vanderweghe, in sferturi la Stuttgart

Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis si va evolua vineri in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart.

LIVE Simona Halep - Magdalena Rybarikova in turul 2 la Stuttgart (dupa 21:00)

Simona Halep revine in circuit in postura de principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart.

LIVE Simona Halep - Magdalena Rybarikova in turul 2 la Stuttgart (dupa 21:45)

Simona Halep revine in circuit in postura de principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart.

ANALIZA Start pentru un nou titlu! Pe ce loc se situeaza Simona Halep, care debuteaza azi la Stuttgart, in ierarhia castigatoarelor de turnee WTA

Simona Halep va lua startul in sezonul de zgura, la turneul de la Stuttgart, care a inceput luni si unde va intra direct in turul secund.

ANALIZA Start pentru un nou titlu. Pe ce loc se situeaza Simona Halep, care debuteaza azi la Stuttgart, in ierarhia castigatoarelor de turnee WTA

Simona Halep va lua startul in sezonul de zgura, la turneul de la Stuttgart, care a inceput luni si unde va intra direct in turul secund.

Probleme pentru Simona Halep inaintea debutului la Stuttgart. Ce nu ii convine liderului WTA la turneul din Germania

Simona Halep va debuta azi la Stuttgart, unde o va intalni pe Magdalena Rybarikova, o jucatoarae pe care a invins-o de trei ori.

Simona Halep joaca in aceasta seara la Stuttgart: cand a fost programat meciul ei si unde se vede

Simona Halep incepe sezonul de zgura la Stuttgart. Ea va juca in aceasta seara impotriva Magdalenei Rybarikova, din Slovacia, locul 18 WTA.

VIDEO Simona Halep, n sferturi la Stuttgart (4-6, 6-2, 6-3 cu Magdalena Rybarikova)/ Si-a accesat mai greu nivelul superior al jocului

Simona Halep a inceput oscilant meciul cu Magdalena Rybarikova 18 WTA), liderul mondial avand dificultati in special din cauza slice-ului de rever al adversarei si serviciului foarte puternic al slovacei. Dupa un prim set cedat cu 6-4, Simona a stat de vorba cu Andrei Pavel, iar atitudinea din teren s-a imbunatatit vizibil: a cautat sa nu ii mai dea timp adversarei a lovit mingea din urcare), a servit mult mai bine, iar backhand-ul in lung de linie a scos-o de multe ori din incurcatura. Victoria s-a conturat dupa o ora si 52 de minute 4-6, 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Halep in sferturile turneului Premier de la Stuttgart.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )