Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia sa din Fed Cup

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia sa din Fed Cup

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat, luni, Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului. continuă pe Antena3

Fed Cup: Simona Halep a castigat Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat, luni, Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Simona Halep, despre confruntarea cu Venus Williams: Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea

Calificata in optimile de la Miami, Simona Halep va da in aceasta faza a competitiei peste Venus Williams. Sportiva noastra a castigat ultimele trei dueluri directe, dar spune ca nu se va gandi prea mult la acest lucru. Nu o sa spun ca o sa fie usor pentru ca am castigat ultimele trei meciuri cu ea, a precizat Halep. Duelul va incepe undeva dupa ora 22:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Americanii au anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Venus Williams. Cand are loc duelul pentru sferturile de finala ale turneului de la Miami

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, unde o va intalni pe venus Williams, veterana circuitului feminin.

Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami

De doua ore si 49 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre primele 16 jucatoare de la Miami Open, al doilea turneu de categorie WTA Premier Mandatory al sezonului.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )