Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, declaratie de dragoste pentru locul ei de suflet: Va astept pe toti, poate schimbam niste mingi

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, declaratie de dragoste pentru locul ei de suflet: Va astept pe toti, poate schimbam niste mingi

Simona Halep a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care marturiseste care este locul ei de suflet. Ea a lansat totodata o invitatie fanilor sai, pe care-i cheama sa schimbe cateva mingi. continuă pe Adevărul

Simona Halep a revenit pe locul 2 WTA

Simona Halep a urcat pe locul 2 WTA, cu 5. 537 de puncte, in clasamentul dat publicitatii de catre site-ul WTA. Japoneza Naomi Osaka este lider, cu 6. 970 de puncte, iar Sloane Stephens din SUA se afla pe locul al.

Explicatia GENIALA oferita de Petra Kvitova, dupa ce Simona Halep a ramas iar fara antrenor! Fanii WTA au ras cu lacrimi

S-a terminat povestea de dragoste dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput. Acum ca perioada de proba s-a terminat, sportiva noastra a decis sa incheie colaborarea cu belgian, motiv pentru care va evolua.

Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 2; Romnia mai are doar trei jucatoare n Top 100 mondial

Simona Halep are revenit oficial pe locul 2 in clasamentul WTA, jucatoarea noastra aflandu-se la 1433 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100 WTA: Halep 2), Buzarnescu 29) si Begu 72).

Halep a elucidat misterul problemelor de sanatate din finala de la Doha. Ce spune despre participarea sa la Dubai

La cateva ore dupa infrangerea din meciul cu Elise Mertens 21 WTA), Simona Halep a oferit o declaratie alarmanta pentru trimisul Digi Sport la Doha.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al III-lea al turneului de la Dubai, dupa o victorie in fata lui Eugenie Bouchard

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o marti pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, in turul al II-lea al turneului Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 7-6 4), 6-4. Simona a avut nevoie de.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI. Halep e favorita, dar...

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD ONLINE STREAM LIVE VIDEO DUBAI Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni pe Eugenie Bouchard in runda a doua a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu pr.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard/ Tenisul, retelele de socializare si ce trebuie sa faca Simona pentru a evita surprizele neplacute

2014 a fost anul de gratie pentru jucatoarea desprinsa parca de la prezentarile de moda. De atunci, cariera lui Eugenie Bouchard a tot luat-o la vale, canadianca avand saptamani bune petrecute in apropierea locului 100 mondial. Acum se afla pe 79 in lume si o va intalni pe Simona Halep in turul doi de la Dubai. Meciul va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 12:00).

Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Colaborarea dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput s-a incheiat dupa un singur turneu, cel de la Doha acolo unde Simona a ajuns pana in finala). Antrenorul a discutat cu presa din Belgia si a fost cat se poate de sincer: Nu aveam armele necesare sa o ajut pe Simona. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru a avea un salariu.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )