Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep, despre fluctuatiile de forma din timpul anului. Cum abordeaza ea fiecare sezon

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, despre fluctuatiile de forma din timpul anului. Cum abordeaza ea fiecare sezon

Simona Halep va termina si acest an pe locul 1 in lume, fiind al doilea an consecutiv cand incheie pe pozitia de lider WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep, despre finalul de an: Daca nu voi fi n stare sa joc la Moscova, ma ndoiesc foarte mult ca voi fi n stare sa joc la Singapore

Aflata la Moscova, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la USA Today despre finalul sezonului 2018. Liderul mondial spera sa poata juca la turneul din capitala Rusiei, in caz contrar prezenta ei la Singapore Turneul Campioanelor) fiind sub semnul indoielii.

Simona Halep, despre participarea sa la Kremlin Cup: Am venit la Moscova pentru a ma testa daca sunt apta sa joc la Singapore

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an consecutiv in postura de lider al clasamentului WTA, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Moscova ca a venit la Kremlin Cup pentru a se testa sa vada daca e capabila sa joace la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

WTA confirma: Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfrsitul anului

WTA a confirmat, luni, faptul ca Simona Halep va fi numarul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oara consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obtine la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor.

E oficial: Simona Halep, lider mondial la finalul anului. A primit felicitari de la presedintele WTA

Simona Halep a inceput azi a 50-a saptamana ca lider mondial, avand un avantaj de 960 de puncte in fata danezei Caroline Wozniacki.

Ion Tiriac cere bani de la Guvern pentru Simona Halep: Este un simbol

Simona Halep are asigurata pozitia de lider mondial pana la sfarsitul anului,intrucaat Kerber si Wozniacki nu pot recupera diferenta.

ANUNT-SOC facut de Simona Halep! Sportiva noastra are putine sanse sa mai evolueze la Turneul Campioanelor: Daca nu joc aici, ma indoiesc ca voi putea la Singapore

Aflata la Moscova, Simona Halep a vorbit despre sansele de a mai juca in acest final de sezon. Lidera WTA a precizat ca din cauza problemelor la spate - hernia de disc recent daignosticata - nu stie daca va.

Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Moscova si, cel mai probabil, nu va participa nici in turneul din Singapore. Anuntul retragerii Simonei Halep a fost facut public intai in presa din Rusia si apoi confirmat pe pagina online a turneului. Simona Halep se teme ca daca va participa la turneu [] .

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Kremlin Cup: are palmares zdrobitor in fata ei

Simona Halep va intra direct in turul al doilea la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier care se desfasoara la Moscova. Simona Halep va juca in turul al doilea impotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova,.

RECORD pentru Simona Halep! WTA confirma succesul romancei

Simona Halep termina anul pe primul loc in WTA. Luni, 15 octombrie, incepe saptamana cu numarul 50 pentru tenismena din Romania in fruntea clasamentului WTA. Simona s-a bucurat de inca un sezon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3138 seconds )