Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa meciul epic cu Sofia Kenin: Nu am idee cum am cstigat, e att de greu sa explic ceea ce s-a ntmplat pe teren

De doua ore si 31 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a trece de combativa Sofia Kenin SUA, 37 WTA), dupa o partida epica disputata in turul doi de la Australian Open 6-3, 6-75), 6-4). Nu am idee cum am castigat, e atat de greu sa explic ceea ce s-a intamplat pe teren, a spus, la cald, liderul ierarhiei WTA.

Simona Halep prefateaza duelul cu Venus Williams

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep se gandeste deja la confruntarea cu Venus Williams, jucatoare impotriva careia a mai jucat de cinci ori.

Halep, meci urias, sambata, la Australian Open: Urmeaza Venus Williams! Simona a maturat cu ea in ultimele intalniri

Simona Halep a ajuns in turul III de la Australian Open, dupa inca un meci de mare lupta, de aceasta data cu Sofia Kenin 37 WTA).

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Sofia Kenin 6-3, 6-7(5), 6-4/ Thriller pe Rod Laver Arena - Victoria nervilor tari

Inainte de startul AO, Simona vorbea despre lipsa meciurilor, a tensiunii pe care o gasesti doar in meciurile cu miza. A primit cu varf si indesat in disputa cu promitatoarea Sofia Kenin, liderul mondial trecand de la extaz la agonie si invers. A condus cu 1-0 la seturi si 3-0, a pierdut controlul, iar apoi a fost nevoita sa stranga din dinti si sa revina de la 2-4 in decisiv. A fost genul de meci pe placul spectatorilor neutri, pe Rod Laver Arena ruland un adevarat thriller: 6-3, 6-75), 6-4 pentru Simona, dupa o batalie de doua ore si 31 de minute. Liderul mondial a supravietuit genului de partida care sa-ti redea increderea in propriile forte. in turul trei de la Australian Open, Halep va da peste Venus Williams.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, n turul trei - Rezultatele zilei si ce dueluri vom avea n faza urmatoare

Simona Halep, Serena Williams Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Naomi Osaka si Venus Williams si-au castigat disputele pe care le-au avut joi, in turul doi de la Australian Open. Alize Cornet, Carla Suarez, Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au parasit deja competitia de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si care este programul disputelor din turul trei.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 2-6 / La un game distanta de fericire

Mihaela Buzarnescu a practicat un tenis spectaculos, cu multe lovituri minunate, semnele pentru urmatoarea perioada fiind unele bune. Jucatoarea noastra a castigat primul set al disputei cu Venus Williams, 7-63), iar in al doilea s-a aflat la un singur game distanta de victorie si calificarea in turul doi de la Australian Open la 5-3 a servit pentru a inchide meciul). Venus, sportiva cu mare experienta, a simtit momentul, a revenit si s-a impus in cele din urma in urmatoarele doua manse, scor 7-63), 6-2.

Ultimele vesti despre Simona Halep! Care este starea de sanatate a liderului mondial dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dar a anuntat ca are probleme de sanatate dupa acest joc epuizant.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

Florin Segarceanu a intervenit decisiv pentru Simona Halep. Gestul care a intors meciul cu Sofia Kenin

La un moment dat, in setul decisiv la scorul de 1-1, Simona Halep a avut o interactiune din priviri si gesturi cu oamenii din loja ei.

Australian Open: Programul sportivilor romni de joi - Meciul Simona Halep vs Sofia Kenin are loc dupa ora 06:00

Liderul WTA, Simona Halep, o va intalni in turul doi la Australian Open pe americanca Sofia Kenin, numarul 37 mondial, joi, in al treilea meci de pe Rod Laver Arena, dupa ora 06:00, conform programului anuntat de organizatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )