Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep, dezvaluire surprinzatoare despre ce jucatoare WTA a fost mereu langa ea: Ea mi-a dat mesaje si dupa finalele pierdute (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, dezvaluire surprinzatoare despre ce jucatoare WTA a fost mereu langa ea: Ea mi-a dat mesaje si dupa finalele pierdute (FOTO)

Simona Halep a tinut sa le multumeasca, in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros, Irinei Begu si Petrei Kvitova pentru mesajele de felicitare primite la finalul. continuă pe B1

Simona Halep, reactie inedita dupa ce a fost intrebata despre ce a invatat in urma esecurilor din finalele anterioare

Simona Halep a refuzat sa raspunda cand a fost intrebata ce a invatat din esecurile anterioare suferite in finalele de Grand Slam. Putem sa schimbam subiectul, Sa vorbim despre vreme, e atat de frumos.

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici.

Simona Halep a castigat French Open

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. in urma acestui succes, primul din cariera la un grand slam, Halep a devenit prima jucatoare romana care castiga un major, dupa Viriginia Ruzici, care s-a impus, in 1978, tot la French Open.

Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

Simona Halep a vorbit despre un moment delicat si a explicat cum a reusit Darren Cahill sa ii schimbe comportamentul

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros, dupa o finala istorica castigata in fata americancei Sloane Stephens.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Cine nu o suporta? Simona Halep e bun national. Un fost fotbalist face declaratii magulitoare despre liderul WTA

Simona Halep va incerca azi sa castige primul Grand Slam din cariera ei, dupa trei tentative nereusite, doua la Roland Garros si una la Australian Open.

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

Performanta remarcabila! Doar cinci jucatoare au mai reusit ce a facut Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros si scrie istorie in tenisul mondial, dupa acest succes obsinut in fata americancei Sloane Stephens.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )