Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep a dezvaluit care a fost momentul in care a simtit ca o va invinge pe Lauren Davis

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit care a fost momentul in care a simtit ca o va invinge pe Lauren Davis

Simona Halep nu a jucat niciodata un thriller precum cel din meciul cu Lauren Davis, cel mai epuizant duel din cariera ei. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa

Dupa ce a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard), Simona Halep 1 WTA) a declarat, intr-o conferinta de presa, ca imaginile cu momentul in care se accidenteaza la glezna au fost infricosatoare. Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa, a afirmat liderul mondial.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

A fost stabilita ora la care va juca luni Simona Halep cu Naomi Osaka la Melbourne

Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA.

N-a fost cel mai lung meci al unei romance. Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute.

Cum a fost surprinsa Simona Halep dupa cel mai lung meci al carierei sale - FOTO

Primul lucru pe care Simona Halep l-a facut dupa un meci de aproape patru ore la Australian Open a fost sa manance. Antrenorul Darren Cahill a postat pe Twitter o fotografie cu eleva lui, la scurt timp.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

Simona Halep, intrebata la ce se gandeste dupa meciul cu Lauren Davis: La ciocolata si la somn

Simona Halep a fost intrebata la ce vrea sa se gandesca dupa victoria din cel mai lung meci al carierei, iar liderul WTA a raspuns ca se gandeste la ciocolata si la somn. Sa dorm si niste ciocolata, de fapt o sa beau ciocolata calda dupa, a spus romanca, la conferinta de presa de dupa meci.

VIDEO Reactii dupa un meci cum rar se vede. Simona Halep: Sunt aproape moarta

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa o partida teribila cu Lauren din Statele Unite. A fost 4-6, 6-4, 15-15 pentru numprul unu mondial la capatul a 3 ore si 45 de minute de joc.

VIDEO Reactii dupa un meci cum rar se vede. Simona Halep: Sunt aproape moarta, nu mai simt nimic

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa o partida teribila cu Lauren Davis din Statele Unite. A fost 4-6, 6-4, 15-15 pentru numarul unu mondial la capatul a 3 ore si 45 de minute de joc.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )