Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep duce Romania in Grupa Mondiala a FedCup

Antena3 Antena3,
Simona Halep duce Romania in Grupa Mondiala a FedCup

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a adus calificarea Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup, obtinand victoria decisiva in barajul cu Elvetia, gazduit de Sala Polivalenta din Cl. continuă pe Antena3

Simona Halep sustine o schimbare istorica in tenis: Cred ca ar fi mult mai bine

Simona Halep sustine o schimbare istorica in tenisul mondial. Constanteanca de 26 de ani, care a calificat Romania in Grupa Mondiala I din Fed dupa prestatiile bune de la Cluj, sustine ca formatul acestei.

Simona Halep, despre componenta echipei de FedCup la meciul cu Elvetia: Nu eu am facut echipa, ca sa fie clar. Chiar daca as putea sa fac asta, nu e genul meu

Simona Halep s-a aratat deranjata de informatiile potrivit carora ea a ar fi decis ca a doua racheta a Romaniei in intalnirea cu Elvetia sa fie Irina Begu, mai slab clasata decat Sorana Cirstea. Chiar daca as putea sa fac acest lucru, nu este genul meu, a precizat ea, la Telekom Sport.

VIDEO Ce a spus Simona Halep dupa victoria grea de la Cluj. A luptat cu numarul 115 WTA

Simona Halep, numarul 1 WTA, a trecut in 3 seturi de jucatoarea din Elvetia, Viktorija Golubic, locul 115 WTA. Cea mai buna jucatoare din lume a declarat ca jocul in fata publicului clujean i-a provocat emotii foarte mari.

FedCup Romnia - Elvetia 3-0: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania conduce cu 3-0 echipa Elvetiei si are asigurat locul in Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani.

FedCup Romnia - Elvetia 3-1: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n prima Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania si-a asigurat locul in prima Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani. UPDATE: Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea a pierdut duelul cu perechea Viktorija Golubic/ Jil Teichmann, scor 6-0, 0-6, 6-10.

FedCup: Simona Halep a invins-o pe Viktorija Golubic, in primul meci al intalnirii Romania - Elvetia

Simona Halep a invins-o, sambata, pe Viktorija Golubic in primul meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei, desfasurat la Cluj-Napoca, informeaza.

FedCup: Romnia vs Elvetia - Simona Halep deschide balul cu Viktorija Golubic

Primul meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia va fi cel dintre Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, la Cluj-Napoca. Miza duelului este una importanta: baraj de calificare in Grupa Mondiala a FedCup. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep o invinge in trei seturi pe Viktorija Golubic, in primul meci al intalnirii Romania - Elvetia

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a adus primul punct echipei Romaniei in intalnirea cu Elvetia, din cadrul barajului de promovare in Grupa Mondiala a Fed Cup, invingand-o in trei seturi,.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )