Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, dupa victoria din FedCup: Am suferit o contractura la picior n game-ul doi, dar o sa ma recuperez si o sa joc mine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria din FedCup: Am suferit o contractura la picior n game-ul doi, dar o sa ma recuperez si o sa joc mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a invins-o pe Viktorija Golubic in primul meci al intalnirii de FedCup Romania - Elvetia, ca la scurt timp dupa startul partidei a suferit o contractura la picior, dar nu se pune problema sa nu joace in a doua zi a confruntarii de la Cluj-Napoca. continuă pe Hotnews

VIDEO Ce a spus Simona Halep dupa victoria grea de la Cluj. A luptat cu numarul 115 WTA

Simona Halep, numarul 1 WTA, a trecut in 3 seturi de jucatoarea din Elvetia, Viktorija Golubic, locul 115 WTA. Cea mai buna jucatoare din lume a declarat ca jocul in fata publicului clujean i-a provocat emotii foarte mari.

FedCup Romnia - Elvetia 2-0: Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1); Irina Begu, evolutie entuziasmanta cu Bacsinszky (scor 6-4, 6-1)

Romania conduce echipa Elvetiei, scor 2-0, la capatul primei zile a play-off-ului Grupei Mondiale a FedCup. Dupa o victorie cu emotii obtinuta de Simona Halep 1 WTA) cu Viktorija Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1, Irina-Camelia Begu 38 WTA) a incantat spectatorii prezenti in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca cu un tenis de foarte buna calitate, desi a avut un inceput mai slab de partida. Timea Bacsinszky 46 WTA) a condus cu 2-0, dar Begu a revenit si a restabilit egalitatea. Jucatoarea noastra a devenit tot mai agresiva, a fost mai inspirata in momentele importante si si-a adjudecat primul set cu 6-4. Actul al doilea a curs intr-o singura directie: Irina a dictat ritmul permanent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei, impunandu-se cu un categoric 6-1.

LIVE Text FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 2-3/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 6-4, 6-1/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE Text FedCup: Simona Halep vs Viktorija Golubic, prima confruntare a zilei (de la ora 13:00)

Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA) vor deschide confruntarea dintre Romania si Belgia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Meciul se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, de ora 13:00, putand fi urmarit in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text FedCup: Simona Halep vs Viktorija Golubic 6-3, 1-1

Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA) vor deschide confruntarea dintre Romania si Elvetia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Meciul se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, de ora 13:00, putand fi urmarit in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text FedCup: Simona Halep vs Viktorija Golubic 6-3, 1-6, 6-1

Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA) vor deschide confruntarea dintre Romania si Elvetia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Meciul se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, de ora 13:00, putand fi urmarit in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup: Romnia vs Elvetia - Simona Halep deschide balul cu Viktorija Golubic

Primul meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia va fi cel dintre Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA), conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, la Cluj-Napoca. Miza duelului este una importanta: baraj de calificare in Grupa Mondiala a FedCup. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup: Simona Halep ramne rezervata nainte de meciul cu Elvetia: E o suprafata buna pentru mine, dar n FedCup niciodata nu se stie

Au mai ramas cateva zile pana la intalnirea dintre Romania si Elvetia, din play-off-ul Grupei Mondiale din Fed Cup 21 si 22 aprilie). Simona Halep racheta numarul unu a echipei Romaniei) a declarat ca e pregatita sa evolueze pe zgura, dar ramane rezervata: E o suprafata buna pentru mine, dar in Fed Cup niciodata nu se stie, a spus liderul mondial, intr-o conferinta de presa organizata astazi.

FedCup: Simona Halep a invins-o pe Viktorija Golubic, in primul meci al intalnirii Romania - Elvetia

Simona Halep a invins-o, sambata, pe Viktorija Golubic in primul meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei, desfasurat la Cluj-Napoca, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )