Libnet.ro
UNICEF

21:02

Simona Halep: Nu a fost usor, dar am incercat sa fiu solida si sa domin meciul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep: Nu a fost usor, dar am incercat sa fiu solida si sa domin meciul

Simona Halep, nr. 1 mondial al tenisului feminin, a transat duminica soarta calificarii Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce a adus punctul decisiv, al treilea, pentru Romania, in urma victoriei cu 6-2, 6-1 in fata elvetiencei Patty Schnyder,. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep: A fost de trei ori mai greu decat finala de la Melbourne

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta in trei seturi cu Viktorija Golubic, ca meciul din Cupa Federatiei, disputat in fata propriilor suporteri, a fost de trei ori mai dificil decat finala.

FedCup Romnia - Elvetia 3-0: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania conduce cu 3-0 echipa Elvetiei si are asigurat locul in Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani.

FedCup Romnia - Elvetia 3-1: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n prima Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania si-a asigurat locul in prima Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani. UPDATE: Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea a pierdut duelul cu perechea Viktorija Golubic/ Jil Teichmann, scor 6-0, 0-6, 6-10.

FedCup Romnia - Elvetia 2-0: Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1); Irina Begu, evolutie entuziasmanta cu Bacsinszky (scor 6-4, 6-1)

Romania conduce echipa Elvetiei, scor 2-0, la capatul primei zile a play-off-ului Grupei Mondiale a FedCup. Dupa o victorie cu emotii obtinuta de Simona Halep 1 WTA) cu Viktorija Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1, Irina-Camelia Begu 38 WTA) a incantat spectatorii prezenti in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca cu un tenis de foarte buna calitate, desi a avut un inceput mai slab de partida. Timea Bacsinszky 46 WTA) a condus cu 2-0, dar Begu a revenit si a restabilit egalitatea. Jucatoarea noastra a devenit tot mai agresiva, a fost mai inspirata in momentele importante si si-a adjudecat primul set cu 6-4. Actul al doilea a curs intr-o singura directie: Irina a dictat ritmul permanent si nu i-a lasat nicio sansa adversarei, impunandu-se cu un categoric 6-1.

VIDEO Simona Halep superstar. Cum au stat oamenii la coada pentru un autograf sau un selfie cu marea campioana

Sute de clujeni si nu numai au fost prezenti la antrenamentul de azi, la Sala Polivalenta din Cluj, pentru a le vedea in carne si oase pe Simona Halep si pe colegele ei din echipa de Fed Cup a Romaniei.

LIVE Text FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 2-3/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 6-4, 6-1/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Simona Halep sustine o schimbare istorica in tenis: Cred ca ar fi mult mai bine

Simona Halep sustine o schimbare istorica in tenisul mondial. Constanteanca de 26 de ani, care a calificat Romania in Grupa Mondiala I din Fed dupa prestatiile bune de la Cluj, sustine ca formatul acestei.

Fed Cup: Simona Halep aduce calificarea Romaniei in Grupa Mondiala

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a adus calificarea Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup, obtinand victoria decisiva in barajul cu Elvetia, gazduit de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Simona Halep, despre componenta echipei de FedCup la meciul cu Elvetia: Nu eu am facut echipa, ca sa fie clar. Chiar daca as putea sa fac asta, nu e genul meu

Simona Halep s-a aratat deranjata de informatiile potrivit carora ea a ar fi decis ca a doua racheta a Romaniei in intalnirea cu Elvetia sa fie Irina Begu, mai slab clasata decat Sorana Cirstea. Chiar daca as putea sa fac acest lucru, nu este genul meu, a precizat ea, la Telekom Sport.

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )