Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep: Hagi a fost eroul meu! Ce spune jucatoarea de tenis despre cea mai buna nationala de fotbal a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Hagi a fost eroul meu! Ce spune jucatoarea de tenis despre cea mai buna nationala de fotbal a Romaniei

Intr-un interviu acordat pentru www. fifa. com, liderul mondial WTA a explicat de ce il admira pe Gica Hagi si ce alt jucator din Generatia de aur a ajuns sa faca parte din cercul ei de prieteni. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep si pasiunea pentru fotbal - Am jucat mult fotbal cnd eram mica. Hagi era eroul meu

Lider mondial in tenisul feminin, Simona Halep a demonstrat de mai multe ori ca se descurca destul de bine si cu mingea de fotbal. Romanca a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul FIFA, despre pasiunea sa pentru fotbal si abilitatea de a jongla cu mingea, dar si despre eroul sau din copilarie: Gheorghe Hagi. Am jucat mult fotbal cand eram mica, pe strada, cu verii mei si cu fratele meu. Cred ca sunt norocoasa, abilitatea de a jongla vine natural, a spus Halep.

Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relatia cu Hagi si pe cine prefera intre Messi si Cristiano Ronaldo

Simona Halep a acordat un interviu pentru FIFA. com, intr-unul dintre putinele momente de respiro de la Australian Open. Sportiva din Romania a vorbit, desigur, despre fotbal, sport pe care il.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

Varianta-soc de antrenor pentru Simona Halep

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) e aproape sa numeasca un nou antrenor. Americanul Andre Agassi 48 de ani) ar fi omul pe care Darren Cahill i l-a propus. Andre Agassi, un fost elev al lui Darren Cahill, ar urma sa .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )