Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, hotarata sa nu rateze si Turneul Campioanelor din 2019: Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna

B1 B1,
Simona Halep, hotarata sa nu rateze si Turneul Campioanelor din 2019: Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a promis ca va face totul pentru a fi prezenta la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Shenzen, in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie. continuă pe B1

Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 6 WTA, a declarat, marti, ca a inceput antrenamentele dupa accidentarea suferita.

FOTO Simona Halep, vizita fulger la Cluj-Napoca - Ion Tiriac a fost pilot pentru fostul lider mondial

Simona Halep s-a deplasat marti la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la actiunea intalneste-ti campionii, manifestare la care au putut lua parte copiii cu varste intre 3 si 7 ani. Pe langa Halep, la eveniment s-au aflat si Ion Tiriac presedintele Federatiei Romane de Tenis) si Ilie Nastase. Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna, a precizat Simona facand referire la participarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, detalii despre accidentare la spate

Jucatoarea Simona Halep a vorbit, marti despre accidentarea suferita la spate in competitia de la Wuhan si despre apropiatul Turneu al Campioanelor.

Dupa vestea logodnei, Simona Halep mai marcheaza o reusita. Pe ce loc urca in clasamentul WTA

Simona Halep a mai primit o veste buna, la scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon va urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Simona Halep va urca pe locul 5 .

Simona Halep, recompensata de Emil Boc pentru performantele din tenis. Ce surpriza i-a pregatit

Simona Halep participa, alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase, la un eveniment de promovare a tenisului la Winner Sport Club din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a intampinat-o pe campioana de la Wimbledon la aeroport si i-a oferit un buchet de flori, iar ulterior a anuntat ca ii va oferi titlul de cetatean de onoare .

Simona Halep, cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 6 WTA, va deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Nap.

Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Clujului. invingatoarea de la Roland Garros si Wimbledon a fost intampinata cu flori la aeroport

Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca a discutat cu Simona Halep si ca sportiva a acceptat sa devina cetasean de onoare al orasului.

Bianca Andreescu, lovitura pentru Simona Halep. Cum arata clasamentul WTA, dupa turneele din China

Simona Halep a ramas pe locul 6 in clasamentul WTA, cu 4. 962 de puncte, fiind astfel in spatele Biancai Andreescu, canadiana de origine romana. Ierarhia mondiala este condusa de australianca Ashleigh Barty, care.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6 - Se afla la 2134 de puncte de Ashleigh Barty, liderul mondial

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pe aceasta saptamana, iar Simona Halep se mentine pe locul 6. Sportiva din Romania este la 2134 de puncte in urma liderului mondial Ashleigh Barty. Nicio schimbare de locuri in TOP 10 mondial. Tara noastra are doua reprezentante in prima suta: Halep 6) si Cirstea 76).

Elina Svitolina, a saptea jucatoare calificata la Turneul Campioanelor

Jucatoarea ucraineana are sansa de a-si apara trofeul cucerit in 2018 la Singapore.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )