Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie. continuă pe Hotnews

VIDEO A fost cu adevarat urat ce s-a intamplat! Kiki Bertens a vorbit despre momentul psihologic al meciului cu Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, in fata olandezei Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, momentul psihologic al meciului fiind in setul al doilea.

Toate calculele: Cum poate redeveni Simona Halep numarul 1 in lume inainte de Roland Garros! Trebuie sa faca ceva ce n-a reusit NICIODATA

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a ratat, sambata, sansa de a redeveni liderul circuitului WTA, dupa ce a cedat in finala de la Madrid, in compania lui Kiki Bertens. Chiar si asa, sportiva noastra.

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA.

Naomi Osaka, abandon la WTA Roma: Veste deloc buna pentru Simona Halep

Naomi Osaka, liderul mondial din tenisul feminin, a abandonat inainte de sfertul de finala cu Kiki Bertens de la WTA Roma, acuzand o accidentare la mana dreapta, potrivit gsp. ro. Desi la prima vedere ne-am putea.

WTA Roma: Naomi Osaka, forfait - Kiki Bertens, in semifinale fara sa joace

Invingatoare joi in fata Mihaelei Buzarnescu in faza optimilor, Naomi Osaka 1 WTA) a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Nipona a acuzat o accidentare la mana si nu a dorit sa forteze o accidentare si mai grava inainte de startul Roland Garros-ului 26 mai - 9 iunie).

Simona Halep, dupa infrangerea de la Roma: Sunt OK, nu am nicio problema grava la picior, a fost din cauza oboselii

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat, vineri seara, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda, ca nu are nicio problema grava la picior si ca nu se considera favorita la al doilea turneu de Grand.

Care este starea de sanatate a Simonei Halep, inainte de turneul de la Roma. A recunoscut chiar ea

Simona Halep va debuta, miercuri, in turul II al turneului de la Roma, impotriva invingatoarei dintre Marketa Vondrousova 44 WTA) si Barbora Strycova 40 WTA). Sustinatorii sportivei din Constanta sunt curiosi sa afle care este starea de sanatate a Simonei, dupa ce inainte si pe parcursul turneului de la Madrid a acuzat probleme. Sunt foarte [] .

Simona Halep, la revenirea in tara: Nu am nicio problema grava la picior. Voi merge cu incredere la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in tara dupa participarea la turneul de la Roma, ca nu are o problema grava la picior si ca se bucura ca are cateva zile libere inainte de Roland Garros.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

Simona Halep, eliminata de la Roma! Grave probleme medicale

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma. Numarul 2 WTA a pierdut in fata sportivei Marketa Vondrousova, in 3 seturi, cu scorul de 6-2, 5-7, 3-6. Simona a acuzat probleme musculare, dar a tras tare sa termine meciul pe teren. Partida s-a jucat cu o zi intarziere din cauza ploii torentiale care [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )