Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

B1 B1,
Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

Halep, ironizata dur de francezi: textul Fier vechi! Fier vechi! spune tot

Nimeni nu e imun ironiilor. Charlie Hebdo, publicatie de umor din Franta, a ajuns la Simona Halep si caricatura este, ei bine, necrutatoare. O romanca castiga Roland Garros, scrie publicatia. Simona Halep a castigat titlul in acest an si si-a mentinut pozitia intai in topul WTA. Ironia e insa in replica lui Halep: Fier vechi, [].

Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi FOTO

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi.

FOTO Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, primul interviu oficial dupa castigarea Roland Garros

Pentru Simona Halep cariera de jucatoare profesionista si chiar viata va fi de acum impartita intre ce a fost inainte de 9 iunie 2018 si ce urmeaza dupa data cand jucatoarea din Constanta a cucerit primul ei titlu de Mare Slem.

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Robert Sighiartau, dupa ironizarea lui Halep in revista Charlie Hebdo: E o jignire grosolana adusa romanilor si campioanei Halep

Secretarul-general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat, joi, faptul ca modul cum au ironizat-o francezii de la revista Charlie Hebdo e o jignire grosolana si nu arata ca au umor, ci prost gust.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )