Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep isi pastreaza locul doi in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi pastreaza locul doi in clasamentul WTA

Finala de la Dubai n-a produs schimbarea in clasamentul mondial WTA, in sensul ca Petra Kvitova n-a depasit-o pe Simona Halep. continuă pe Online Sport

`Spaima` lui Halep s-a impus la Dubai! Ce se intampla cu locul Simonei in clasamentul WTA, dupa finala castigata de Bencic

Belinda Bencic 45 WTA) a trecut peste Petra Kvitova, in finala turneului de Premier 5 WTA Dubai, astfel ca, in urma acestui rezultat, Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in ierarhia mondiala a tenisului.

Simona Halep, declaratie de dragoste pentru locul ei de suflet: Va astept pe toti, poate schimbam niste mingi

Simona Halep a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care marturiseste care este locul ei de suflet. Ea a lansat totodata o invitatie fanilor sai, pe care-i cheama sa schimbe cateva mingi.

Simona Halep scapa de o rivala la Dubai in lupta pentru locul doi mondial

Doua jucatoare amenintau la Dubai locul doi ocupat de Simona Halep in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de elvetianca Belinda Bencic cu 4-6, 6-4, 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite),.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-3, 7-5 / Halep, calificata n sferturi - A saptea victorie consecutiva cu jucatoarea din Ucraina

Simona Halep a obtinut a doua victorie in fata Lesiei Tsurenko 23 WTA) in doar o saptamana. Dupa succesul de la Doha, numarul 2 WTA a invins-o pe jucatoarea din Ucraina si la Dubai, asigurandu-si calificarea in sferturile competitiei. A fost 6-3, 7-5 pentru Halep, dupa un meci cu multe schimburi lungi, dar si erori din partea ambelor jucatoare.

Cum o sustine Simona Halep pe Naomi Osaka. Ce a dezvaluit jucatoarea noastra dupa ultimele afirmatii ale liderului WTA

Simona Halep s-a calificat n sferturile de final ale turneului de la Dubai, dupa ce a trecut destul de u;or de ucrainenaca Lesia Tsurenko.

Simona Halep, in sferturile turneului de la Dubai, dupa o noua victorie in fata ucrainencei Lesia Tsurenko

Simona Halep 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe ucraineanca Lesia Tsurenko 23 WTA) in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 6-3, 7-5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )