Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep joaca in aceasta noapte la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep joaca in aceasta noapte la Cincinnati

Proaspat campioana la Montreal, Simona Halep debuteaza miercuri noapte la turneul de la Cincinnati. continuă pe Online Sport

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, de la ora 20. 30, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

LIVE TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, va debuta la turneul Premier 5 de la Cincinnati SUA) in noaptea de miercuri spre joi, direct in turul secund, acolo unde o va intalni pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic locul 58 WTA). Meciul este programat de la ora 02:00 ora Romaniei), fiind primul de pe terenul central in sesiunea de seara.

LIVE Simona Halep - Sloane Stephens in finala de la Montreal (20:30)

Intr-o reeditare a ultimului act de la Roland Garros, Simona Halep si americanca Sloane Stephens joaca din nou cu un trofeu pe masa, de aceasta la turneul WTA Premiers 5 de la Montreal.

LIVE Simona Halep - Sloane Stephens in finala de la Montreal

Intr-o reeditare a ultimului act de la Roland Garros, Simona Halep si americanca Sloane Stephens joaca din nou cu un trofeu pe masa, de aceasta la turneul WTA Premiers 5 de la Montreal.

VIDEO Lovitura de mare campioana! Cum a ridicat Simona Halep publicul in picioare in finala de la Montreal

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in finala turneului de la Montreal, acolo unde a trecut de Sloane Stephens.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Mesajul viral anti-PSD, scandat in timpul finalei de la Montral dintre Simona Halep si Sloane Stephens

Simona Halep, locul 1 WTA, joaca duminica seara finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. in primul set, cand scorul era 1-1, un fan prezent in trubu.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

SIMONA HALEP, dupa ce mai multi fani au strigat in tribune mesaje anti-PSD: Cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere

Simona Halep a reactionat dupa ce ai mai multi fani din tribunele terenului de la Montreal au scandat in timpul finalei Rogers Cup, mesaje anti-PSD. Sportiva a atras atentia spectatorilor romani in timpu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )