Libnet.ro
UNICEF

22:30

Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

Playtech Playtech,
Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

UPDATE, ora 16:57 Simona Halep a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si se califica in semifinale la WTA Praga. O va infrunta pe invingatoarea dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. Simona Halep este in semifinale. Break Halep. Simona este aproape de semifinale. inca un break pentru Halep. continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep - Magdalena Frech in sferturi la Praga

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Praga, a intalnit-o in sferturile de finala, vineri, pe poloneza Magdalena Frech, o jucatoare ajunsa pe tablou din postura de lucky loser in calificari.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

WTA Praga: Simona Halep vs Magdalena Frech - Programul zilei de vineri, anuntat de organizatori

Simona Halep va incerca, vineri, sa se califice in semifinalele turneului de la Praga, numarul doi WTA urmand sa o intalneasca pe Magdalena Frech Polonia, 174 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei va evolua si Ana Bogdan: duel cu Kristyna Pliskova.

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Simona Halep Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, in turul 2 la Praga. Calificare dupa un nou meci maraton

UPDATE, ora 19:35 Simona Halep s-a calificat la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2 cu Barbora Krejcikova. Urmeaza Magdalena Frech in sferturile de finala. Game, set si meci Halep. Game Halep. Simona face un nou break. Simona isi face serviciul. Break reusit de Halep. Simona isi face serviciul.

Cine este Magdalena Frech, adversara Simonei Halep din sferturile Praga Open 2020

Simona Halep va juca la Praga in sferturi impotriva Magdalenei Frech. Sportiva romanca a trecut cu emotii de cehoaica Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA), cu un scor de 3-6, 7-5, 6-2 in decisiv, dupa un duel.

WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Dupa doua meciuri epuizante in tururile precedente, Simona Halep si-a facut viata usoara contra Magdalenei Frech Polonia, 174 WTA). A stat pe teren doar 58 de minute, perioada in care a cedat doar doua gameuri 6-2, 6-0). Halep merge fara nicio emotie in semifinalele de la Praga, acolo unde va da peste invingatoarea partidei dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )