Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, meci intrerupt de ploaie la Cincinnati. Se reia de la 20:00

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, meci intrerupt de ploaie la Cincinnati. Se reia de la 20:00

Partida de joi dimineata a Simonei Halep de la Cincinnati a fost intrerupta de ploaie. continuă pe Online Sport

Simona Halep joaca in aceasta noapte la Cincinnati

Proaspat campioana la Montreal, Simona Halep debuteaza miercuri noapte la turneul de la Cincinnati.

Simona Halep, dupa triumful de la Montreal: Nu am cstigat 20 de Grand Slam-uri pentru a-mi pierde motivatia. nca sunt motivata sa fiu mai buna

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare motivata sa castige trofee, chiar daca si-a trecut in palmares un titlu de Grand Slam. Nu am castigat 20 de titluri de Grand Slam pentru a-mi pierde motivatia. Am castigat doar unul. inca sunt motivata sa fiu mai buna si sa castig in continuare, daca e posibil, a spus Halep.

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. ONLINE STREAM DIGISPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. Simona Halep, principala favorita a competitiei, va juca in turul secund cu Ajla Tomljanovic in fata careia a castigat in 2010.

Simona Halep se califica in turul 3 la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Simona Halep a revenit pe teren, joi, pentru continuarea meciului cu Ajla Tomljanovic la Cincinnati in turul 2, partida intrerupta de ploaie miercuri noapte la 4-6, 6-3, 4-3 pentru Halep.

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 20:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 20:00 ora Romaniei).

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 21:30) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 21:30 ora Romaniei).

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 22:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru calificarea in optimile turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 22:00 ora Romaniei).

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari, dupa ce a dispus de au.

Simona Halep e in optimi la Cincinnati: romanca a castigat sase puncte si a invins-o pe Tomljanovici

Simona Halep este in optimi la Cincinnati. Ea a stat doar cateva minute pe teren pentru a trece de Alja Tomljanovici.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 6-3 / Halep, n optimi - Urmeaza duelul cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) a revenit extrem de hotarata pe teren, dupa ce reluarea partidei cu Ajla Tomljanovic 58 WTA) a fost amanata de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile. Liderul mondial si-a adjudecat ultimele doua game-uri ale confruntarii in mai putin de cinci minute si s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3. in aceasta noapte, romanca ar trebui sa dispute si meciul din optimi, faza in care o va intalni pe Ashleigh Barty, cap de serie numarul 16.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )