Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, nainte de plecarea n SUA: Voi ncerca sa cstig fiecare meci. E greu sa ma gndesc la titlu n momentul acesta

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, nainte de plecarea n SUA: Voi ncerca sa cstig fiecare meci. E greu sa ma gndesc la titlu n momentul acesta

Simona Halep a plecat, sambata dimineata, in SUA, acolo unde va participa in perioada urmatoare la Indian Wells si Miami Open, turnee de categorie Premier Mandatory. Numarul doi WTA nu si-a fixat un obiectiv clar pentru cele doua competitii, insa a precizat ca prioritar in acest an este trofeul FedCup. continuă pe Hotnews

Simona Halep, inainte de plecarea in SUA: Vreau sa ma bucur de fiecare moment pe teren

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat sambata, inainte sa plece spre SUA pentru turneele de la Indian Wells si Miami, ca este hotarata sa castige si un Grand Slam si Fed Cup, insa ca mai mult si-ar.

Simona Halep: Pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup. Sper sa avem puterea sa-l castigam

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sambata, la plecarea in SUA pentru turneele de la Indian Wells si Miami, ca isi doreste si sa castige si un Grand Slam si Fed Cup, insa mai mult ar vrea trofeul cu echipa de Cupa Federatiei.

Simona Halep a plecat spre Indian Wells cu gandul la Fed Cup

Scurta perioada de pauza pentru Simona Halep a luat sfarsit si jucatoarea clasata pe locul doi mondial a plecat, sambata, spre Statele Unite.

Simona Halep, ultimele zile in Romania. Cum petrece tenismena de 1 Martie

Simona Halep se bucura de ultimele zile petrecute in Romania, inainte sa plece la Indian Wells si Miami. Tenismenase pregateste intens pentru turneulcese va desfasura intre 4 si 17.

ADEVARATUL CLASAMENT din tenisul feminin: Simona Halep e de-abia pe 5! INCREDIBIL cine se afla pe primul loc

Compania americana Universal Tennis a prezentat, folosind un software creat de Oracle, un clasament al adevarului din tenisul feminin. in aceasta ierarhie, Simona Halep 2 WTA) se afla de-abia pe locul 5, in.

FOTO Cadou de martisor! Ce surpriza le-a facut Simona Halep fanilor in prima zi de primavara

Simona Halep petrece ultimele zile in Romania, inainte de a pleca peste Ocean, unde in luna martie va juca la Indian Wells si Miami.

De ce nu a mers Simona Halep la meciul de handbal Dinamo - Sporting, unde fusese invitata sa dea lovitura de start

Dinamovistii au anuntat inaintea confruntarii cu Sporting ca au invitat-o pe Simona Halep la acest eveniment sportiv, dar jucatoarea de tenis nu si-a facut aparitia la sala.

Darren Cahill, mesaj de ULTIMA ORA pentru Simona Halep! Fanii sunt in DELIR de cand au aflat vestea... (FOTO)

Desi Darren Cahill si Simona Halep au pus punct colaborarii la finalul anului trecut, antrenorul australian i-a transmis un mesaj emotionant sportivei pe care a dus-o pana pe primul loc in ierarhia.

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a luat prin suprindere toti fanii! Artistul a publicat o imagine in care impreuna cu nimeni alta decat Simona Halep, cea mai buna jucatoare romana de tenis.

Antrenorul Serenei Williams ofera o explicatie in privinta despartirii dintre Simona Halep si Thierry van Cleemput

Simona Halep a colaborat cu belgianul Thierry Van Cleemput doar o saptamana, relatia dintre ei ajungand la final dupa turneul de la Doha.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )