Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

B1 B1,
Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a fost nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA, la capatul unui an in care a castigat Wimbledon,. continuă pe B1

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Simona Halep, cel mai bun sportiv din Balcani? Romanca a fost nominalizata

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledo.

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini .

Tort DIPLOMAT de post: Cel mai bun DULCE in aceasta perioada!

Tortul diplomat este oricand o idee buna, mai ales in post, cand pofta de dulce va dp batai de cap. Varianta de post este la fel de delicioasa ca cea originala. Iata cum se prepara.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE BRD - cea mai buna evolutie din BET

Actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) au urcat cu 1,26%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, evolutie ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe prima treapta in topul rentabilitatilor componentelor indicelui BET, a carui cotatie a urcat cu numai 0,14%, in perioada avuta in vedere.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Cum a reactionat Simona Halep, dupa ce s-a spus ca s-ar fi logodit cu Toni Iuruc. A tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Simona Halep a reactionat pentru prima oara la informatia conform careia sportiva s-ar fi logodit in secret cu Iuruc. Ce a spus campioana noastra despre vestea cea mare? Este sau nu adevarat? Evident, copiii nu vor aparea acum Sportiva trece printr-o perioada extraordinara. Aceasta a terminat campionatele, iar acum se relaxeaza alaturi de viitorul sau .

Simona Halep dezminte ca s-ar fi logodit

Jucatoarea de tenis Simona Halep a negat faptul ca s-ar fi logodit, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, in limba engleza.

GATA, Simona Halep a LUAT DECIZIA: S-A LOGODIT cu Toni Iuric! Toate detaliile despre PETRECEREA SECRETA si cand va avea loc NUNTA CEA MARE

Veste mare data romanilor de Simona Halep! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE FOTO) Campioana de la Wimbledon de anul.

Bomba de la miezul noptii: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Marele anunt s-a facut, in direct, la televizor

Simona Halep 28 de ani) a iesit din prim-plan in ultimele saptamani, avand in vedere ca sezonul s-a incheiat in circuitul WTA. Constanteanca va fi insa, cu siguranta, vanata de reporteri in urmatoarele zile, dupa anuntul de sambata seara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )