Libnet.ro
UNICEF

07:16

Simona Halep - omul saptamanii

Adevărul Adevărul,
Simona Halep - omul saptamanii

Titlul acestui text vrea sa sublinieze ca aici se va trata despre evenimentele ultimei saptamani. Altfel, Simona Halep este nu numai omul saptamanii, nu numai omul anului, dar si, sunt convins, omul deceniului. Un titlu la Rolard Garros, la fete, a fost obtinut numai de catre Virginia Ruzici, dar aceasta nu a reusit sa ocupe prima pozitie a clasamentului mondial. continuă pe Adevărul

Titlurile acordate de WTA, acaparate de romance. Simona Halep e cea mai buna, Mihaela Buzarnescu e revelatia

Simona Halep, locul unu WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai, conform unui sondaj al WTA in randul fanilor tenisului, si a castigat si titlul pentru cea mai frumoasa lovitura.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

WTA: Simona Halep, a 33-a saptamna pe locul 1 - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Cu 7970 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana a 33-a din cariera) pe locul intai in clasamentul WTA. Romania se poate lauda cu nu mai putin de sase fete in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu, Cirstea, Niculescu si Bogdan.

Asociatia romnilor din strainatate va depune plngere contra Charlie Hebdo: Si-a permis sa se atinga de Simona Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep. Presedintele FADERE spune ca depune plangerea pentru ca si-au permis sa se atinga de Halep, transmite Mediafax.

SCANDALUL caricaturii cu SIMONA HALEP ajunge in PARLAMENTUL EUROPEAN: Suntem tratati ca ruda saraca

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu a reactionat dur in scandalul provocat de publicatia francezi Charlie Hebdo care a jignit-o pe Simona Halep printr-o caricatura primita cu critici.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Cu cat il plateste Simona Halep pe antrenorul Darren Cahill. Suma importanta pe care si-a trecut-o australianul in conturi in 2018

Prima jumatate a anului nu a fost unul de mare succes doar pentru Simona Halep, ci si pentru antrenorul sau, Darren Cahill. Tehnicianul australian a castigat in aceste 6 luni nu mai putin de 1. 247 de.

Simona Halep, a 33-a saptamana ca lider mondial. Se apropie de locul 12 in clasamentul all-time

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni, avand acelasi avans de 1. 225 de puncte fata de jucatoarea clasata pe locul secund, daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep, ESEC TOTAL in afaceri. GAURA URIASA produsa de cafeneaua din Constanta (FOTO)

Desi traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale, conducand clasamentul WTA si tocmai castigand primul sau turneu de Grand Slam, Simona Halep pare sa nu aiba acelasi succes si in afaceri. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )