Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Playtech Playtech,
Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] . continuă pe Playtech

inca o dopata! Cine este jucatoarea pe care Simona Halep trebuie sa o invinga pentru a ajunge in optimi la Indian Wells

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa o victorie calra in faaa cehoaicei Barbora Strycova.

Debut fara emotii pentru Halep la Indian Wells: Victorie categorica impotriva Barborei Strycova (VIDEO)

Simona Halep a debutat cu dreptul in cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Intrata direct in turul 2, romana a trecut cu 6-2 6-4 de cehoaica Barbora Strycova, numar 50 WTA, intr-o ora si 26 de mi.

Simona Halep se califica in optimi, la Indian Wells. Meci muncit pentru romanca VIDEO

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

Simona Halep a invins-o pe Katerina Kozlova si s-a CALIFICAT in optimi la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Katerina Kozlova in minimum de seturi, duminica seara, dupa o ora si 47 de minute de joc. Romanca a reusit o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5. Astfel, jucatoarea de.

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului.

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA).

Halep va avea iarasi viata grea: Simona si-a aflat adversara din optimile de la Indian Wells. E cosmarul favoritelor

Simona Halep 2 WTA) a muncit din greu pentru a trece de Kateryna Kozlova 114 WTA), iar asta si din cauza faptului ca nu o mai intalnise pana acum. in optimi, romanca va avea, din nou, aceeasi problema.

Indian Wells: Marketa Vondrousova (61 WTA) a trecut de Jelena Ostapenko si o va intalni in optimi pe Simona Halep

Marketa Vondrousova 61 WTA) a invins-o pe Jelena Ostapenko 22 WTA) si va fi adversara Simonei Halep in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Halep, meci mare la Indian Wells: De ce duelul cu Vondrousova are o importanta aparte pentru Simona

Simona Halep, deocamdata, nu straluceste sub soarele din California, insa, spre deosebire de nume mari ale circuitului feminin, care au parasit deja Indian Wells, romanca urmeaza sa joace in optimi.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3077 seconds )