Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19. continuă pe B1

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

VIDEO Simona Halep s-a calificat cu emotii in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului .

Simona Halep s-a calificat cu emotii in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului .

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de duminica spre luni (dupa ora 00:00)

Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

Adversara-surpriza pentru Halep la Indian Wells. Pe cine va intalni romanca in urmatorul tur

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci pe care il va juca la Indian Wells. Romanca va intalni o jucatoare aflata pe pe locul 165 WTA. Surpriza mare in meciul dintre sportiva Dominika.

Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari,.

Halep, misiune usurata: Simona a scapat de Cibulkova la Indian Wells! Stim adversara ei din turul III

Liderul WTA a trecut in minimum de seturi de Kristyna Pliskova 77 WTA) si, dupa cateva ore, a primit o veste la care putini s-ar fi asteptat.

Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

Simona Halep a invins-o greu, la Indian Wells, pe americanca Caroline Dolehide locul 165 WTA), in trei seturi 1-6, 7-6 3), 6-2), la capatul unui meci de de doua ore si 6 minute. La finalul jocului, Simona a.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Caroline Dolehide. Cum si-a pus jucatoarea noastra adversara la respect dupa un inceput catastrofal

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa o victorie muncita in fata americancei Caroline Dolehide.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )