Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep paraseste turneul de la Dubai in sferturi

Online Sport Online Sport,
Simona Halep paraseste turneul de la Dubai in sferturi

Un meci de peste doua ore a avut de disputat Simona Halep contra Belindei Bencic, jucatoare care a revenit de la set pierdut pentru a se impune in decisiv, cu 4-6, 6-4, 6-2. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep a intalnit-o pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, in sferturile turneului de la Dubai, dupa o noua victorie in fata ucrainencei Lesia Tsurenko

Simona Halep 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe ucraineanca Lesia Tsurenko 23 WTA) in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 6-3, 7-5.

Simona Halep, calificarea n sferturile de la Dubai si linistea pe care ti-o da zborul la naltime

Simona nu a aratat contra lui Eugenie Bouchard cel mai bun tenis de care e capabila. Acest lucru s-a repetat si in meciul cu Lesia Tsurenko, insa deja jucatoarea noastra are atat de mult timp petrecut la inaltime incat isi poate permite luxul de a castiga chiar si atunci cand este obosita nu este neaparat la cel mai inalt nivel din punct de vedere fizic) sau cand nu simte perfect mingea. Favorita trei, Simona este in sferturi la Dubai Premier 5), dupa un succes conturat in doua seturi contra Lesiei Tsurenko 6-3, 7-5).

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al III-lea al turneului de la Dubai, dupa o victorie in fata lui Eugenie Bouchard

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o marti pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, in turul al II-lea al turneului Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 7-6 4), 6-4. Simona a avut nevoie de.

Simona Halep, OUT de la Dubai! A fost eliminata de elvetianca Belinda Bencic, dupa ce a fost DESFIINTATA in setul decisiv

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata, joi, de Belinda Bencic 45 WTA) in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai. Elvetianca a invins-o in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2,la capatul unei dispute.

UPDATE // Simona Halep, OUT de la Dubai! A fost eliminata de elvetianca Belinda Bencic, fiind DESFIINTATA in setul decisiv. Cum a justificat romanca infrangerea

44: Simona Halep a explicat, la finalul meciului pierdut cu Belinda Bencic, ca a avut probleme fizice care au impiedicat-o sa joace cel mai bun tenis al ei. Romanca a spus ca a resimtit dureri la.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari,.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2634 seconds )