Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep si o problema de statistica care poate fi un semnal de alarma!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si o problema de statistica care poate fi un semnal de alarma!

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha, dupa un meci pe care l-a controlat autoritar la un moment dat. continuă pe Adevărul

Care este principala problema pe care o are Simona Halep la Doha: Chiar am simtit un disconfort

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni pe nemtoaica Julia Goerges.

Revansa poate veni extrem de repede. Simona Halep o poate intalni pe Elise Mertens chiar saptamana viitoare

Simona Halep a fost invinsa in finala turneului de la Doha de belgianca Elise Mertens, dar isi poate lua revansa peste cateva zile.

Schimba Simona Halep antrenorul? Decizia surprinzatoare a unui coleg de breasla poate fi in avantajul romancei

Simona Halep l-a avut alaturi de ea la turneul de la Doha pe belgianul Thierry Van Cleemput, cel alaturi de care a inceput o colaborare.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

Simona Halep pierde finala de la Doha in fata unei adversare care a simulat o accidentare in setul doi

Simona Halep a avut-o in mana pe Elise Mertens in finala de la Doha la 6-3 si 2-0, dar jucatorea din Belgia a apelat la unul dintre tertipurile acestui sport solicitand un timeout medical care s-a dovedit de departe cea mai inspirata lovitura a meciului. O intrerupere care a scos-o pe Halep din ritm si asa s-a ajuns intr-un set decisiv in care jucatoarea din Romania a cedat fizic.

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in compania Elinei Svitolina, 6-3 / 3-6 / 6-4, la capatul unui meci absolut nebun, in care sportiva noastra a revenit de la 1-4 in decisiv si si-a adjudecat victoria. in finala turneului qa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )