Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep va ramane liderul clasamentului mondial. Singura care o putea detrona e OUT de la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep va ramane liderul clasamentului mondial. Singura care o putea detrona e OUT de la Wimbledon

O noua lovitura de teatru la Wimbledon. Daneza Caroline Wozniacki, jucatoarea de pe locul 2 WTA, a fost eliminata miercuri in turul al doilea, de rusoaica Ekaterina Makarova 35 WTA), cu scorul de 6-4, 1-6,. continuă pe B1

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata n turul doi. Simona Halep ramne numarul 1 mondial si dupa turneul londonez

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, locul 2 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Wimbledon. in urma eliminarii lui Wozniacki, Simona Halep si-a asigurat pozitia de numar 1 mondial si dupa turneul de la Londra.

Veste buna pentru Simona Halep. Romanca ramane lider mondial si dupa turneul de la Wimbledon. Ocupanta locului 2 WTA a fost eliminata din competitie

Caroline Wozniacki locul 2 WTA) a pierdut in turul 2 al turneului de la Wimbledon, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova locul 35 WTA), scor 6-4; 1-6; 5-7. in urma aceste infrangeri, Simona Halep va ramane pe pr.

Simona Halep nainte de Wimbledon: Nu ma mai stresez deloc cu lucruri ce tin de cstigarea unui Grand Slam - Noul obiectiv al liderului mondial: o medalie olimpica

Simona Halep se pregateste sa debuteze la Wimbledon 2-15 iulie), al treilea turneu de Grand Slam al anului. Liderul mondial a declarat ca va aborda competitia de la All England Club fara presiune, dupa ce si-a indeplinit visul de a castiga un trofeu de Grand Slam. Nu ma mai stresez deloc cu lucruri ce tin de castigarea unui Grand Slam, a spus Halep, care si-a stabilit un nou obiectiv: o medalie olimpica.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara (dupa ora 19:00)

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, victorie fara emotii la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe japoneza.

Asa am trait: Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara 6-4 6-2

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o jucatoare de pe locul 100 mondial.

Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )