Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep s-a asociat cu Tiriac intr-o super-afacere. Ce conditie i-a pus magnatului

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a asociat cu Tiriac intr-o super-afacere. Ce conditie i-a pus magnatului

Simona Halep s-a asociat cu Ion Tiriac, iar liderul din WTA finanteaza o echipa care ii porta numele in campionatul de hochei dedicat juniorilor, organizat de fostul tenismen la Telekom Arena. continuă pe Antena3

Vot pentru Simona Halep! Ce premiu isi poate adauga in palmares numarul unu WTA

Simona Halep si alte 25 de sportive din circuitul profesionistau fost nominalizate in ancheta WTA pentru jucatoarea preferata a fanilor.

FOTO Cum arata ceasul de 60.000 de euro pe care il poarta Simona Halep, produs doar in 132 de exemplare in toata lumea si dedicat unui alt roman

Simona Halep se pregateste la Bucuresti pentru sezonul 2018, pe care il va incepe mai devreme, la un turneu demonstrativ in Thailanda.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Simona Halep a confirmat prezenta la turneul Rogers Cup de la Montreal

Organizatorii turneului Rogers Cup au anuntat primele jucatoare care au confirmat prezenta la Montreal in 2018. Simona Halep 1 WTA), castigatoarea editiei din 2016, va participa pentru a saptea oara la competitia din Canada, care se va desfasura in perioada 3-12 august 2018.

Ilie Nastase, profetie amara pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata seara, ca Simonei Halep ii va fi greu sa se mentina pe locul 1 in clasamentul WTA deoarece toate celelalte jucatoare din circuit vor dori sa o.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )