Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in cea de-a doua finala consecutiva, dupa triumful de la Montreal de saptamana trecuta. Numarul 1 mondial a trecut in doua seturi, la Cincinnati de Aryna Sabalenka, 6-3, 6-4 s. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Simona Halep in sferturi la Cincinnati

Dupa un meci deloc usor castigat in fata australiencei Ashleigh Barty, o adversara incomoda, Simona Halep s-a calificat, vineri, in sferturile de finala la Cincinnati, faza a competitiei pe care o va disputa de asemenea vineri.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati! Romanca s-a prabusit in ultimul SET

Simona Halep, locul 1 WTA, apierdut finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA. Kiki Bertens a revenitspectaculos dupa primul set pierdut si a castigat.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep, dupa calificarea n semifinale la Cincinnati: Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Simt ca refuz sa pierd

Liderul WTA Simona Halep a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Cincinnati, ca are o atitudine buna, alearga pentru fiecare minge si refuza sa piarda, ceea ce ii da putere sa mearga mai departe.

Simona Halep in semifinale la Cincinnati dupa o victorie entuziasmanta

Revenita pe teren la Cincinnati pentru al doilea meci in cursul zilei de vineri, Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Lesia Tsurenko din Ucraina, cu 6-4, 6-1, pentru un loc in semifinalele turneului american.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Pentru a doua saptamana la rand Simona Halep va disputa finala unui turneu de categorie WTA Premier 5. Dupa titlul obtinut la Montreal in Canada de aceasta data lidera mondiala va juca pentru trofeul de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )