Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a razbunat pe Naomi Osaka: Victorie zdrobitoare la Roma

B1 B1,
Simona Halep s-a razbunat pe Naomi Osaka: Victorie zdrobitoare la Roma

Simona Halep a reusit sa razbune in stil de mare campiona pe Naomi Osaka, cea care a eliminat-o la Indian Wells. Romanca a trecut de tanara speranta din Japonia cu 6-0 6-1 in turul doi al turneului de Roma. continuă pe B1

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce a spulberat-o pe Naomi Osaka. Unde crede ea ca s-a facut diferenta

Simona Halep s-a calificat fara nicio problema in optimile turneului de la Roma, dupa o victorie mai mult decat clara in fata japonezei Naomi Osaka.

Dulce razbunare! Simona Halep a demolat-o pe Naomi Osaka, in turul al doilea la Roma

Simona Halep a debutat la Roma, direct in turul secund, unde a intalnit-o pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

Simona Halep, dupa victoria categorica din meciul cu Naomi Osaka: Am stiut cum sa joc mpotriva ei

Simona Halep a avut parte de un debut fericit la Roma turneu Premier 5), liderul mondial cedand doar un singur game in meciul cu Naomi Osaka 6-1, 6-0). Am stiut cum sa joc impotriva ei, a fost un meci foarte bun. M-a bucurat de doua ori aceasta victorie, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport. in optimi, Halep o va intalni pe Madison Keys.

Simona Halep, victorie impotriva unei adversare puternice

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Roma, invingand-o fara drept de apel in doua seturi, 6-1, 6-0, pe japoneza Naomi Osaka, intr-o.

Simona Halep, UMILITA de italieni, la Roma. Unde au trimis-o sa joace meciul cu Naomi Osaka

Simona Halep a fost trimisa sa joace, miercuri, cu japoneza Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, pe arena secunda la Foro Italico. Astfel, decizia ca Halep sa nu joace.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA).

Simona Halep o spulbera pe Naomi Osaka la Roma

Inceput entuziasmant de turneu la Roma pentru Simona Halep, lidera clasamentului mondial, in fata japonezei Naomi Osaka, jucatore careia nu i-a cedat decat un singur game.

LIVETEXT / VIDEO, ora 12.00: Simona Halep vs Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep debuteaza la Roma, direct in turul secund, unde o intalneste pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

LIVETEXT / VIDEO: Simona Halep vs Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep debuteaza la Roma, direct in turul secund, unde o intalneste pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka 6-1, 3-0

Debutul Simonei Halep la Roma Premier 5) trebuie sa fie unul solid, adversara fiind pe masura importantei turneului. Naomi Osaka i-a lasat Simonei doar trei game-uri in ultima confruntare directa 6-0, 6-3, in semifinalele din acest an de la Indian Wells), iar lucrurile sunt clare atunci cand vine vorba de alegerea strategiei de joc: Halep trebuie sa fie agresiva, sa conduca pe cat posibil) schimburile, sa nu o lase pe nipona sa-si etaleze jocul in forta. Disputa, prima a zilei de pe Pietrangelo, este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )