Libnet.ro
UNICEF

22:32

Simona Halep si-a schimbat din nou antrenorul

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a schimbat din nou antrenorul

Simona Halep 4 WTA, 28 de ani) a anuntat astazi ca a incheiat oficial colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, 50 de ani, cu care a castigat in premiera turneul de la Wimbledon in 2019. Darren Cahill va. continuă pe Antena3

VIDEO WTA: Elina Svitolina, lovitura lunii octombrie - Executia a fost reusita in meciul cu Simona Halep de la Shenzhen

O executie reusita de Elina Svitolina in meciul cu Simona Halep din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor Shenzhen) a fost desemnata de WTA cea mai frumoasa lovitura a lunii octombrie. in setul secund, la scorul de 3-2 si 15-40, ucraineanca a inventat un slice de forenhand care a lasat-o fara reactie pe Halep.

Simona Halep anunta despartirea de antrenorul care i-a fost alaturi in 2019

Jucatoarea Simona Halep s-a despartit oficial de Daniel Dobre, omul alaturi de care a cucerit in acest an titlul de la Wimbledon.

Simona Halep: incep sa resimt oboseala, la finalul sezonului am simtit ca ma prabusesc

Simona Halep a vorbit despre ce a insemnat pentru ea anul 2019, dar si cum vede urmatorul sezon din tenis, alaturi de antrenorul australian, Darren Cahill. Fostul lider mondial a precizat ca este constienta de fluctuatiile din evolutia ei, insa oboseala si-a spus cuvantul.

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul .

Decizie finala! Ce anunt a facut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep a uimit cu decizia sa recenta vizavi de colaborarea cu Daniel Dobre. Iata ce a ales cunoscuta spotiva sa faca, dupa controversele nenumarate de care a avut parte alaturi de antrenor! Simona Halep, anunt despre colaborarea cu Daniel Dobre E anul schimbarilor pentru Simo! Sportiva, in varsta de 28 de ani, a anuntat .

Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris. Lux si opulenta pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep si logodnicul ei, Toni Iuruc, au plecat in lume, dupa experienta din China, unde a avut loc Turneul Campioanelor. Drumurile i-au adus la Paris. Cat au platit cei doi pe o noapte de cazare? Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris? Simona Halep si Toni .

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Cum a reactionat Simona Halep, dupa ce s-a spus ca s-ar fi logodit cu Toni Iuruc. A tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Simona Halep a reactionat pentru prima oara la informatia conform careia sportiva s-ar fi logodit in secret cu Iuruc. Ce a spus campioana noastra despre vestea cea mare? Este sau nu adevarat? Evident, copiii nu vor aparea acum Sportiva trece printr-o perioada extraordinara. Aceasta a terminat campionatele, iar acum se relaxeaza alaturi de viitorul sau .

Simona Halep a anuntat finalul colaborarii cu Daniel Dobre

Colaborarea dintre Simona Halep si Daniel Dobre a luat sfarsit, dupa cum a anuntat fostul lider mondial pe contul personal de Facebook. Alaturi de Dobre, Simona a cucerit titlul de la Wimbledon de anul acesta, al doilea Grand Slam din cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )