Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep termina anul pe primul loc mondial. Prima reactie a jucatoarei

Online Sport Online Sport,
Simona Halep termina anul pe primul loc mondial. Prima reactie a jucatoarei

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep va incheia sezonul competitional si anul calendaristic pe prima pozitie a ierarhiei WTA, a anuntat luni WTA. continuă pe Online Sport

RECORD pentru Simona Halep! WTA confirma succesul romancei

Simona Halep termina anul pe primul loc in WTA. Luni, 15 octombrie, incepe saptamana cu numarul 50 pentru tenismena din Romania in fruntea clasamentului WTA. Simona s-a bucurat de inca un sezon.

Simona Halep, a 50-a saptamana pe primul loc mondial. La un pas de topul 10 all time

Jucatoarea Simona Halep incepe luni a 50-a saptamana pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA.

WTA confirma: Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfrsitul anului

WTA a confirmat, luni, faptul ca Simona Halep va fi numarul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oara consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obtine la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 50-a saptamna / La o singura lungime distanta de Victoria Azarenka

Distanta dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki ramane de mai putin de 1000 de puncte in favoarea sportivei noastre 960 p. Halep a bifat saptamana cu numarul 50 pe primul loc, aflandu-se la doar o lungime distanta de Victoria Azarenka are 51).

WTA Moscova: Simona Halep va juca n turul doi cu Anastasia Pavlyuchenkova sau Ajla Tomljanovic

Liderul WTA Simona Halep va juca direct in trurul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmand sa o intalneasca pe castigatoarea confruntarii dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, si sportiva australiana Ajla Tomljanovic, numarul 46 mondial, conform tragerii la sorti care a avut loc duminica.

FOTO Simona Halep s-a intors pe teren! Cine a asistat-o pe cea mai buna jucatoare a lumii la primul antrenament

Simona Halep s-a intors la antrenamente si a efectuat prima sedinta de pregatire pe teren dupa cea fost diagnosticata cu hernie de disc.

FOTO Simona Halep s-a intors pe teren. Cine a asistat-o pe cea mai buna jucatoare a lumii la primul antrenament

Simona Halep s-a intors la antrenamente si a efectuat prima sedinta de pregatire pe teren dupa cea fost diagnosticata cu hernie de disc.

E oficial: Simona Halep, lider mondial la finalul anului. A primit felicitari de la presedintele WTA

Simona Halep a inceput azi a 50-a saptamana ca lider mondial, avand un avantaj de 960 de puncte in fata danezei Caroline Wozniacki.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Kremlin Cup: are palmares zdrobitor in fata ei

Simona Halep va intra direct in turul al doilea la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier care se desfasoara la Moscova. Simona Halep va juca in turul al doilea impotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova,.

Simona Halep, despre finalul de an: Daca nu voi fi n stare sa joc la Moscova, ma ndoiesc foarte mult ca voi fi n stare sa joc la Singapore

Aflata la Moscova, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la USA Today despre finalul sezonului 2018. Liderul mondial spera sa poata juca la turneul din capitala Rusiei, in caz contrar prezenta ei la Singapore Turneul Campioanelor) fiind sub semnul indoielii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )