Libnet.ro
UNICEF

21:32

Simona Halep: Tot ce vine de acum e bonus

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: Tot ce vine de acum e bonus

Ajunsa la Roland Garros din postura de detinatoare a trofeului cucerit in 2018, Simona Halep se bucura de fiecare moment petrecut in capitala Frantei. continuă pe Online Sport

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

Ce spune Simona Halep despre prima adversara de la Roland Garros si cum va contracara jocul ei

Simona Halep va juca impotriva australiencei Alja Tomljenovici, locul 47 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros.

Reactia lui Gica Hagi dupa ce a vazut ca Simona Halep s-a antrenat, pe terenul de la Roland Garros, cu tricoul lui

Simona Halep a surprins zille trecute la Roland Garros, cand a apaut pe terenul de antrenament purtand un tricoul al Viitorului, pe spatele caruia scria Hagi.

Simona Halep, dupa tragerea la sorti pentru Roland Garros: Sper sa castig cateva meciuri

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numarul 3 si detinatoarea trofeului, a declarat dupa tragerea la sorti a tabloului feminind e simplu ca spera sa castige cateva meciuri la editia din acest an.

Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, ca de anul trecut, cand a castigat turneul de la Roland Garros, i s-au intamplat numai lucruri bune si acum considera ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Martina Navratilova, inainte de startul de la Roland Garros: Simona Halep este favorita. Va fi greu sa o invinga cineva

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca desi Naomi Osaka este liderul WTA, din punctul sau de vedere favorita la turneul de la Roland Garros este detinatoarea trofeului, Simona Halep.

Sa inceapa balul! Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros si care este traseul virtual spre TROFEU (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, va debuta pe taram francez, marti, impotriva lui Alja Tomljanovic 47 WTA), potrivit gsp. ro, in primul pas spre apararea pretiosului sau Roland Garros. Alte doua.

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )