Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep vorbeste despre marele castig dupa meciul-maraton: in trecut nu as fi luptat atat de mult. Cred ca pierdeam

Adevărul Adevărul,
Simona Halep vorbeste despre marele castig dupa meciul-maraton: in trecut nu as fi luptat atat de mult. Cred ca pierdeam

Simona Halep s-a descatusat la conferinta de presa de dupa meciul cu Lauren Davis. A vorbit despre momentele critice si ce a ajutat-o sa mearga pana la capat. continuă pe Adevărul

intrebarea care facut-o pe Simona Halep sa izbucneasca in ras dupa meciul cu Eugenie Bouchard

Simona Halep a trecut un hop greu in meciul cu Eugenie Bouchard, nu neaparat din cauza adversarei, ci mai ales din pricina accidentarii pe care o are.

Lauren Davis, adversara Simonei Halep, vorbeste la superlativ despre romanca: O admir mult

Simona Halep s-a clificat in optimi la Australian Open dupa ce a invins-o pe Lauren Davis din SUA, la capatul unui meci de 3 ore si 45 de minute.

Simona Halep, dupa meciul maraton cu Lauren Davis: Este imposibil sa ma recuperez, dar voi lupta

Simona Halep a declarat, sambata, ca este imposibil sa se recupereze dupa accidentarea de la glezna si dupa ce a jucat trei ore si 45 de minute cu Lauren Davis, dar spune ca este pozitiva si ca va face totul sa continue turneul, la Melbourne.

Simona Halep, intrebata la ce se gandeste dupa meciul cu Lauren Davis: La ciocolata si la somn

Simona Halep a fost intrebata la ce vrea sa se gandesca dupa victoria din cel mai lung meci al carierei, iar liderul WTA a raspuns ca se gandeste la ciocolata si la somn. Sa dorm si niste ciocolata, de fapt o sa beau ciocolata calda dupa, a spus romanca, la conferinta de presa de dupa meci.

Simona Halep: Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa

Dupa ce a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard), Simona Halep 1 WTA) a declarat, intr-o conferinta de presa, ca imaginile cu momentul in care se accidenteaza la glezna au fost infricosatoare. Dupa ce a vazut cum mi-am sucit glezna, medicul mi-a spus ca am fost norocoasa, a afirmat liderul mondial.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA).

Simona Halep este extenuata dupa meciul de aproape patru ore de la Melbourne. Antrenament anulat

Simona Halep este pur si simplu extenuata dupap maratonul de tenis din turul al treilea de la Austra.

Cum a fost surprinsa Simona Halep dupa cel mai lung meci al carierei sale - FOTO

Primul lucru pe care Simona Halep l-a facut dupa un meci de aproape patru ore la Australian Open a fost sa manance. Antrenorul Darren Cahill a postat pe Twitter o fotografie cu eleva lui, la scurt timp.

Simona Halep, anunt incredibil dupa victoria carierei, la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

FOTO Ce a facut Simona Halep in vestiar, imediat dupa victoria magnifica de la Australian Open

Dupa o batalie dura in turul al treilea, Simona Halep trebuie sa se recupereze cat mai rapid pentru partida din optimile de finala de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )