Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep va vota la Paris: Depinde foarte mult cand voi juca, dar imi doresc sa merg duminica sa votez

Antena3 Antena3,
Simona Halep va vota la Paris: Depinde foarte mult cand voi juca, dar imi doresc sa merg duminica sa votez

Simona Halep a anuntat ca vrea sa voteze pentru Europarlamentare, in data de26 mai, dar a precizat ca acest lucru depinde foarte mult de programul pe care il va avea la Roland Garros. Depinde. continuă pe Antena3

FOTO Cea mai tare poza a mea dintotdeauna! Cine este cel care a determinat-o pe Simona Halep sa spuna asta la Paris

Simona Halep se afla la Paris, acolo unde va lua startul la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros.

Simona Halep a plecat la Paris pentru Roland Garros

Pentru prima data in cariera Simona Halep se va afla in postura de detinatoare a titlului la un turneu de Mare Slem.

Simona Halep voteaza pentru Europarlamentare: Cu siguranta!

Simona Halep a a anuntat ca va merge sa voteze pentru alegerile europarlamentare si referendum. Tenismena va vota la ambasada Romaniei de la Paris, aceasta urmand sa joace la turneul de la Roland.

Simona Halep: Mi s-au intamplat numai lucruri bune de cand am castigat la Paris. Joc cu incredere si cu placere, orice vine in plus este bonus

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, intr-un interviu pentru The Telegraph, ca de anul trecut, cand a castigat turneul de la Roland Garros, i s-au intamplat numai lucruri bune si acum considera ca este la un nivel bun, cu toate ca inca nu a obtinut trofee in acest an.

Simona Halep: Daca am posibilitatea sa ma duc duminica la vot, ma duc cu siguranta

Mult a fost, putin a mai ramas. Duminica 26 mai) va incepe o noua editie a turneului de la Roland Garros. in aceeasi zi, in tara vor avea loc Alegerile Europarlamentare. Simona Halep a precizat ca daca timpul ii va permite, va merge cu siguranta la vot, la una din sectiile din Paris.

Simona Halep, la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o albinuta care alearga bine si care joaca si bine. Este o suprafata care imi place

Simona Halep, locul 3 WTA, a plecat, marti, spre Paris, si a declarat la Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Simona Halep, tricou de SENZATIE la Roland Garros: Mesajul care a UIMIT pe toata lumea (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) este deja al Paris, acolo unde se pregateste pentru cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. La unul din antrenamente, constanteanca a purtat un tricou.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )