Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Hapciuc de la Survivor, momente infioratoare cu tatal copilului sau. Ce a patit vedeta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Simona Hapciuc de la Survivor, momente infioratoare cu tatal copilului sau. Ce a patit vedeta de la Kanal D

Simona Hapciuc a spus in prezentarea sa ca a venit la Suvivor Romania pentru a-i demonstra copilului ei ce inseamna sa fii puternic, mentionand ca este mama singura. in spatele acestor declaratii sta o poveste dramatica. Faimoasa a fost pusa de iubit sa aleaga intre micut si el. Fie avortez, fie pleaca. Povestea dramatica a . continuă pe Playtech

Survivor Romania 2021. Simona Hapciuc, jignita grav dupa debutul la Kanal D. Replica ei e geniala

Simona Hapciuc este una dintre cele mai fierbinti aparitii de la Survivor Romania 2021. insa, pe atat de invidiata pentru formele sale, pe atat de criticata pentru felul in care apare pe retelele de socializare. Faimoasa a fost jignita de un urmaritor, pe Instagram. Replica acesteia nu a intarziat sa apara. Simona Hapciuc, jignita dupa .

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

Survivor Romania 2021. Imaginile cu Simona Hapciuc goala, in pat cu Codin Maticiuc, sunt pe internet

Simona Hapciuc este una dintre cele mai sexy concurente Survivor Romania din acest sezon, faimoasa impresionand cu formele sale. Fosta luptatoare de kickboxing, actualmente actrita si antrenor de fitness, blondina este cunoscuta publicului cu multa vreme inainte de a participa la show-ul de la Kanal D. Aceasta a fost subiectul unor stiri anul precedent, in .

Ce probleme intime au Simona Hapciuc si Roxana Nemes la Survivor 2021. Prin ce trec in jungla africana

Survivor Romania este o competitie care forteaza toate limitele si-si provoaca participantii la maximum. Razboinici si faimosi, toti au intrat in lupta din Republica Dominicana, fiecare cu ganduri diferite, dar toti ravnind la marele premiu, insotit de trofeul sau grandios, dar si se onoarea de a se numi supravietuitor. insa conditiile de trai din tara .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )