Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simulare Bacalaureat: Miercuri - proba obligatorie a profilului

Hotnews Hotnews,
 Simulare Bacalaureat: Miercuri - proba obligatorie a profilului

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Simulare BAC 2018 Elevii de clasele a XI-a si a XII-a sustin simularea examenului de Matematica si Istorie

Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a sustin astazi simularea examenului de Matematica sau Istorie, in functie de profilul studiilor liceale. Cei de la Real au simulare la Matematica, in timp ce elevii de la Uman sustin testarea la Istorie. Simularea a inceput la ora 9:00 si dureaza 3 ore. Subiectele sunt realizate de centrul care concepe si testele de examen. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea subiectele si baremele de la simularea de astazi.

Simulare BAC 2018 Elevii de clasele a XI-a si a XII-a au sustinut simularea examenului de Matematica si Istorie

Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a au sustinut astazi simularea examenului de Matematica sau Istorie, in functie de profilul studiilor liceale. Cei de la Real au avut simulare la Matematica, in timp ce elevii de la Uman au sustinut testarea la Istorie. Simularea a inceput la ora 9:00 si a durat 3 ore. Subiectele sunt realizate de centrul care concepe si testele de examen. HotNews. ro va publica subiectele si baremul de la simularea de astazi, in jurul orei 15:30.

Simularea examenului de bacalaureat continua: miercuri, proba obligatorie a prifilului

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Simulare Bacalaureat: Marti - proba scrisa la limba materna

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua marti cu proba la Limba si literatura materna - proba E) b) - pentru elevii apartinand minoritatilor nationale din clasele a XI-a si a XII-a, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres.

SIMULARE BAC 2018. Miercuri e sustinuta proba obligatorie a profilului

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit.

Simulare BAC 2018 Elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut simularea examenului de Limba si literatura romana

UPDATE Simularea examenelor de Bacalaureat a inceput astazi, cu testarea scrisa la Limba si literatura romana. Simularea a fost sustinuta de elevii claselor a XI-a si a XII-a, a inceput la ora 9:00 si a durat 3 ore. Subiectele sunt concepute de centrul din cadrul Ministerului Educatiei care face si subiectele examenului propriu-zis, iar notele vor fi anuntate pe 30 martie. Miercuri, liceenii vor sustine simulare la Proba obligatorie a profilului, adica Matematica sau Istorie. Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ca in prezent simularile se desfasoara conform planului . Nu avem unitati unde cursurile sa fie suspendate, avem reasezarea cursurilor si centrarea in functie de specificul scolii. Descarca din articol Modele de subiecte pentru BAC 2018.

SIMULARE BAC 2018 MATEMATICA si ISTORIE. Cum au fost subiectele la proba obligatorie e profilului

Luni a inceput simularea examenului national de Bacalaureat 2018, ce se va desfasura in perioada 19-22 martie, pentru elevii de clasele XI-a si a XII-a, prima proba.

SIMULARE BACALAUREAT 2018. Elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut azi probele scrise la MATE si ISTORIE. Cand vor fi afisate REZULTATELE

Elevii claselor a XI-a si a XII-a din intreaga tara au sustinut incepand cu ora 9 proba scrisa la proba obligatorie a profilului: matematica, pentru cei de la real, respectiv.

BAREM MATEMATICA SIMULARE BAC 2018. Cum au fost subiectele la Matematica

BAREM MATEMATICA SIMULARE BAC 2018 Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a,.

SIMULARE BAC 2018. Subiectele la Matematica si Istorie. Cand apar baremele

Simularea probelor scrise la examenul national de Bacalaureat 2018 va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )