Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simularea BAC la Romana. Au fost publicate baremele pe edu.ro

Adevărul Adevărul,
Simularea BAC la Romana. Au fost publicate baremele pe edu.ro

Simularea pentru examenul maturitatii a inceput astazi pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a, cu proba la Limba si Literatura Romana. Pe site-ul Ministerul Educatiei au fost postate subiectele si baremele de evaluare pentru profilul real si uman. continuă pe Adevărul

SIMULARE BAC ROMANA 2019. Premiera la simularea din acest an

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a incep de luni sesiunea de simulare a bacalaureatului 2019, in care prima proba este cea de limba si literatura romana.

SIMULARE BAC ROMANA 2019. Cand se afiseaza rezultatele

Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura romana.

Simulare BAC ROMANA 2019. Examenul incepe la ora 9.00. Ce nu trebuie sa faca elevii

Simularea examenelor de Bacalaureat 2019 se va desfasura la nivel national, ceea ce inseamna ca testarea se va desfasura la aceeasi ora in toate liceele din tara, cu aceleasi.

EDU.RO. SIMULARE BAC ROMANA 2019. Ce le este strict interzis elevilor

Testarile la simulare incep la ora 9:00 si vor dura 3 ore, similar examenului propriu-zis. Sunt exceptate anumite materii, atat pentru elevii de a-XI-a, cat si pentru cei.

Subiecte SIMULARE BAC romana. Edu.ro publica subiectele si baremele lor de corectare

A inceput simularea examenului national de Bacalaureat 2019, ce se va desfasura in perioada 18-29 martie, pentru elevii de clasele XI-a si a XII-a, prima proba sustinuta de catre liceeni fiin.

Simulare BAC Romana 2019. Ce subiecte au primit elevii din anii terminali de liceu

Elevii de clasa a XI-a cat si cei de clasa a XII-a sustin astazi simularea la Limba si Literatura Romana, prima proba. Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman au primit un text din Ion Barbu, Sub constelatia numerelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )