Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sindicalistii din penitenciare, avertisment pentru Tudorel Toader: Comunicarea de informatii false se pedepseste cu nchisoare de la 1 la 5 ani

Hotnews Hotnews,
 Sindicalistii din penitenciare, avertisment pentru Tudorel Toader: Comunicarea de informatii false se pedepseste cu nchisoare de la 1 la 5 ani

Fara recursul compensatoriu criminalul de la Medias ar fi fost liberat conditionat in luna mai 2019, afirma Federatia Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, contrazicand o afirmatie a ministrului Justitiei. il avertizam pe ministrul Toader ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani, avertizeaza FSANP intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Sindicalistii din penitenciare il acuza pe Tudorel Toader ca DEZINFORMEAZA: Infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) sustine ca principalul suspect in cazul crimei de la Medias ar fi trebuit sa iasa din detentie cel mai devreme in luna mai 2019,.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Sindicalistii din administratia penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani,.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

Ce solutii tehnice are Tudorel Toader pentru a indrepta abuzurile din justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat miercuri seara, in contextul deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la protocoalele dintre Parchet si SRI, ca Parlamentul sau Guvernul urmeaza sa adopte acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din justitie.

Unii dintre jurnalisti nu au fost lasati sa intre n Ministerul Justitiei, la declaratia lui Tudorel Toader

Cativa jurnalisti, printre care si cei ai agentiei Mediafax, au fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare, relateaza Mediafax.

Jurnalisti tinuti la poarta ministerului condus de Tudorel Toader in timpul declaratiilor de presa

Mai multi jurnalistiau fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare.

Tudorel Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader afirma referitor la legea privind recursul compensatoriu ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat.

Tudorel Toader: Vom adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat miercuri seara ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie. Trebuie indreptate abuzurile. Nu e suficient sa ne spuna CCR ca a fost incalcata Constitutia, a declarat Toader la postul Digi24.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Ministrul Justitiei va sustine o declaratie de presa, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Toader a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )