Libnet.ro
UNICEF

00:06

Sindicalistii ii fac bilantul lui Carmen Dan. Dumitru Coarna: Avem patru politisti victime in mandatul ei Un dezastru total

Hotnews Hotnews,
 Sindicalistii ii fac bilantul lui Carmen Dan. Dumitru Coarna: Avem patru politisti victime in mandatul ei Un dezastru total

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, este de parere ca ministrul Carmen Dan a fost cel mai slab din istoria Ministerului Afacerilor Interne, cu patru politisti victime in mandatul social-democratei. Pe de alta parte, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Vasile Lincu, sustine ca mandatul lui Carmen Dan a fost mai bun fata de al altor ministri de Interne, prin pachetul de legi pentru intarirea autoritatii politistului si dotarile si bugetul generos obtinut pentru anul acesta. continuă pe Hotnews

Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Carmen Dan se numara printre ministrii impusi personal de Liviu Dragnea, fara legatura cu decizia partidului. De altfel, i-a ramas fidela lui Dragnea chiar si dupa ce fostul lider PSD a ajuns dupa gratii. in cei doi ani si jumatate de mandat, Carmen Dan a pus Ministerul de Interne in situatii stanjenitoare de mai mule ori. Bilantul.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

Carmen Dan, ultima zi la MAI: Mandatul meu a fost despre oameni

Dupa ce ieri si-a dat demisia din functia de ministru de Interne, Carmen Dan si-a petrecut azi ultima zi decorand mai multi angajati cu ocazia Zilei MAI, instituita anul trecut. Carmen Dan a precizat ca mandatul sau a fost despre oameni si ca asta trebuie sa inteleaga fiecare ministru aflat in mandat.

La o zi dupa DEMISIA lui Carmen Dan, MAI pune in dezbatere publica proiectul care prevede BRATARI ELECTRONICE PENTRU AGRESORI

La o zi dupa demisia Lui Carmen Dan, proiectul Legii privind monitorizarea electronica a fost lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Afacerilor Interne. Carmen Dan sustinea inca din primavara ca,.

Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara. Carmen Dan, executata de SRI?

Gelu Visan, omul lui Dragnea, arunca o ipoteza care schimba scenariile facute pana acum pe scena politica. Carmen Dan, executata la ordinul directorului SRI? Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara Gelu Visan este membru al Parlamentului Romaniei, actual deputat, ales in legislatura 2008 pe listele PD-L in colegiul 8 Bailesti. De asemenea, Gelu Visan .

Carmen Dan, replica pentru Dancila: Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus ca din cele 8 ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece

Carmen Dan s-a prezentat marti dimineata la Ministerul de Interne, la o zi dupa ce si-a depus demisia din functie fix inainte de sedinta de Comitet Executiv in care urma sa fie supusa la vot remanierea.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

RALUCA TURCAN: Carmen Dan a intarziat 339 de zile

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze dupa 10 august 2018, nu dupa ce a fost anuntata de colegii din PSD ca va fi schimbata din functie. Carmen Dan a intarziat 339 de zile, a scris Turcn pe Facebook.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )