Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sindicatele din FRANTA se alatura Vestelor Galbene: Macron raspunde cu o lege anti-proteste (FOTO)

B1 B1,
Sindicatele din FRANTA se alatura Vestelor Galbene: Macron raspunde cu o lege anti-proteste (FOTO)

Zeci de mii de persoane au manifestat, marti, in Franta, intr-un miting comun al Confederatiei Generale a Muncii si al vestele galbene, primul de acest gen, relateaza G4media, care citeaza Agentia. continuă pe B1

DREPT RASPUNS LA PROTESTELE VESTELOR GALBENE: Macron ia in considerare organizarea unui referendum

Presedintele francez Emmanuel Macron ia in considerare organizarea unui referendum in mai ca parte a raspunsului sau la protestele Vestelor Galbene, a informat Le Journal du Dimanche, scrie Politico.

Macron analizeaza posibilitatea unui referendum in Franta pentru a aplana criza vestelor galbene

Presedintele Frantei ia in calcul organizarea unui referendum pentru a aplana protestele vestelor galbene. Referendumul ar urma sa se tina in aceeasi zi in care au loc alegerile europarlamentare, in luna mai.

Di Maio se ntlneste cu liderii vestelor galbene franceze

Vicepremierul italian, Luigi Di Maio, a declarat marti ca s-a intalnit cu liderii miscarii antiguvernamentale vestele galbene din Franta, o intalnire care ar putea sa testeze relatiile bilaterale deja tensionate, relateaza Reuters.

Vicepremierul italian Luigi Di Maio pune gaz pe foc in relatiile cu Parisul. S-a intalnit cu liderii vestelor galbene

In urma unor declaratii destul de neprietenoase la adresa Frantei, pe care unii politicieni italieni importanti le-au facut recent, vicepresedintele Consiliului de Ministri al Italiei si liderul Miscarii Cinci stele, Luigi Di Maio, a mai turnat gaz pe foc. El s-a intalnit cu liderii vestelor galbene in timpul vizitei sale in Hexagon.

Bruxelles-ul interzice fuziunea Siemens-Alstom, puternic sustinuta de guvernele din Franta si Germania

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca interzice propusa fuziune dintre gigantii feroviari Siemens si Alstom, pe motiv ca cele doua companii nu au remediat problemele pe care CE le semnalase in domeniul concurentei. Cele doua concerne, francez si german, argumentau fuziunea prin pericolul concurentei chineze, care este in crestere. Chinezii de la CRRC produc 200 de trenuri de mare viteza/an, in timp ce Alstom, doar 35. inalti oficiali din Franta si Germania se asteptau la o decizie negativa si sunt furiosi pe cei de la Comisia Europeana. Stirea se actualizeaza.

Presedintele Macron ar fi gasit SOLUTIA in criza vestelor galbene! Ce spune presa franceza

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, se gandeste la organizarea unui referendum pentru a linisti vestele galbene, noteaza AFP preluata de Agerpres. Asadar, publicatia scrie ca Macron incearca sa.

Protestele Vestelor Galbene iau amploare. Regim de DICTATURA

Zeci de mii de persoane au manifestat, marti, in Franta, intr-un miting comun al Confederatiei Generale a Muncii si al vestele galbene, primul de acest gen, relateaza G4media, care citeaza Agentia.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )