Libnet.ro
UNICEF

15:15

Singurii carbohidrati buni pe care trebuie sa ii mancam. Din pacate, romanii nu se inghesuie la ei

Playtech Playtech,
Singurii carbohidrati buni pe care trebuie sa ii mancam. Din pacate, romanii nu se inghesuie la ei

Trebuie sa avem echilibru atunci cand vorbim despre o alimentatie sanatoasa. Acest lucru este valabil si in cazul consumului de carbohidrati, cunoscuti ca fiind surse excelente de energie pentru corp si pentru creier. Singurii carbohidrati buni pe care trebuie sa ii mancam Asadar, de ce sa renuntam la alimentele tale preferate, daca putem gasi o . continuă pe Playtech

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Pune bicarbonat de sodiu in mazare. Trucul pe care trebuie sa il stie gospodinele

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient extrem de util intr-o bucatarie. El nu se utilizeaza doar in ce priveste curatenia, ci si preparatele culinare. Astfel, aluaturile de patiserie devin mai pufoase cu bicarbonat de sodiu, dar ce se intampla daca punem bicarbonat in mazare? Iata cum ar trebui sa folosim bicarbonatul la mancare. De ce .

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

VIDEO. Regurile care trebuie respectate la alegeri

Cetatenii cu drept de vot care se vor prezenta duminica la urne trebuie sa respecte anumite reguli d.

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )