Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza zilei. Augustin Lazar, protocol cu judecatorii

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Augustin Lazar, protocol cu judecatorii

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un nou document-bomba. Este vorba despre protocolul incheiat de Augustin Lazar in 2015, cu un an inainte sa devina procuror general, cu magistratii Curtii. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Organizatiile paramilitare din Ungaria

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, imagini incredibile difuzate de postul TV Al Jazeera cu modul in care se antreneaza gruparile paramilitare din Ungaria. Cred ca e interesant in aceste zile in .

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

Sinteza zilei. Ura, noua politica de stat in Romania

Ura a devenit noua politica de stat in Romania. Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cateva dintre motivele care au condus la aceasta situatie si cateva dintre cele mai importante stiri care.

Sinteza zilei. Romania, discreditata la o televiziune din Austria

Romania este discreditata grav intr-un material prezentat la televiziunea de stat din Austria. Imaginile au fost prezentate, marti, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Stire in curs de.

Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron care il asteapta in strada pe Klaus Iohannis. Stire in curs de.

Sinteza zilei. Dezvaluirile anului despre razboiul dintre serviciile secrete din Romania

Mihai Gadea a revenit, luni seara, in forta la Sinteza zilei cu dezvaluirile anului. Antena 3 a pus mana pe documentele care devoaleaza razboiul serviciilor secrete. Nu mai putin de trei sefi de servicii.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia magistratilor din Alba privind revocarea lui Augustin Lazar: A vrut sa mai traga de timp?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactie rapida la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel.

Lovitura pentru Augustin Lazar. Magistratii de la Curtea de Apel Alba nu vor sa-i judece contestatia la decizia de revocare din functie

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia dezbat, marti, al doilea termen in procesul in care Augustin Lazar a cerut suspendarea procedurii prin care Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea sa din.

Procesul Augustin Lazar vs. Tudorel Toader se muta la Bucuresti

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, marti, ca dosarul in care Augustin Lazar cere suspendare procedurii de revocare a sa din functia de Procuror General al Romaniei, declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa se judece la Curtea de Apel.

Termen la Curtea de Apel Alba Iulia in procesul prin care Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia judeca marti, 27 noiembrie, solicitarea procurorului general Augustin Lazar cu privire la suspendarea procedurii de revocare din functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )