Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. George Ciamba, concluzii la finalul presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. George Ciamba, concluzii la finalul presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene

Romania a predat, marti, presedintia Consiliului Uniunii Europene Finalandei. Ne aflam la finalul unui mandat care este unul de succes. Romania a avut sase luni de zile in care a gestionat fara cel mai mic. continuă pe Antena3

George Ciamba va prezida reuniunea Consiliului Afaceri Generale

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, va prezida, marti, la Luxemburg, ultima reuniune a Consiliului Afaceri Generale CAG) organizata pe durata mandatului Presedintiei Romaniei la Consiliul UE si va preda, simbolic, calitatea de presedinte al Consiliului catre omologul sau finlandez.

Sinteza zilei. Confruntarea serii: PSD versus UDMR

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul PSD Serban Nicolae au avut un schimb de replice aprinse, marti, in platoul Sinteza zilei pe tema cimitirului eroilor de la Valea Uzului. Odon sustine ca unul.

Rares Bogdan, la Sinteza zilei: Ciolos si Barna trebuie sa-l sustina pe Iohannis la presedintie

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada.

Rares Bogdan, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada. Stire in curs de actualizare .

George Ciamba, la Sinteza zilei: Romania a reusit ceea ce nicio tara nu a mai reusit in ultimii ani

Romania a predat, marti, presedintia Consiliului Uniunii Europene Finalandei. Ne aflam la finalul unui mandat care este unul de succes. Romania a avut sase luni de zile in care a gestionat fara cel mai mic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )