Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dancila

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, informatiile aparute intr-un articol din Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dancila. continuă pe Antena3

Benjamin Netanyahu, mesajcatre Viorica Dancila: Sper ca va veti muta ambasada la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri cuprim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Dancila se aflaintr-o vizita de lucru in Israel. Premierul Israelian i-a spus.

Viorica Dancila s-a intalnit in Israel cu Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri cuprim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Dancila se aflaintr-o vizita de lucru in Israel. Cei doi inalti oficiali au.

Viorica Dancila, o noua scrisoare catre Klaus Iohanis. Premierul ii propune pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern

Viorica Dancila ii propune pentru a treia oara pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici in Guvern! Premierul a trimis o noua scrisoare in acest sens lui Klaus Iohannis. Guvernul anunta ca a.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii.

Libertatea: Premierul Viorica Dancila si-a adoptat fiul n anii 90

Libertatea relateaza ca premierul Viorica Dancila l-a adoptat pe fiul ei, Victor, in ianuarie 1990, acesta fiind cel de-al optulea copil al unei familii nevoiase din Videle, precizand ca, din informatiile obtinute, pasii legali pe care i-a urmat sunt neclari, desi adoptia nu a fost facuta cu bani sau recompense.

Viorica Dancila petrece la Palat: Sase dineuri, organizate in urmatoarea perioada in Sala Tronului, locul in care a fost depus sicriul cu trupul Regelui Mihai (VIDEO)

Viorica Dancila continua sa foloseasca Sala Tronului din Palatul Regal, locul unde romanii si-au luat ramas bun de la Regele Mihai, intr-un pelerinaj cernit, ca locatie pentru mese festive. incepand de.

Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

Premierul, VIZITA NEANUNTATA in Israel: Viorica Dancila s-a intalnit cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Despre ce au discutat cei doi

Premierul Viorica Dancila se afla in Israel, unde a avut, vineri o intalnire cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Deplasarea sefei Guvernului in Israel nu a fost anuntata pana acum de reprezentantii.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1967 seconds )