Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mutare-soc: Ma gandesc sa merg la dezbatere

Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca se gandeste sa mearga la dezbaterea organizata marti de staff-ul PNL la Biblioteca Centrala Universitara. Nu este un candidat care fuge dupa celalalt candidat,.

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, vine in aceasta seata la Sinteza zilei pentru a comenta la cald prestatia lui Klaus Iohannis la dezbaterea.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Viorica Dancila isi foloseste atacul preferat impotriva lui Klaus Iohannis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs .

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: Eu sper ca si Klaus Iohannis sa voteze Viorica Dancila - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )