Libnet.ro
UNICEF

17:46

Sinucideri fara raspuns: Cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Procuror, ucis de presiunile PSD

Playtech Playtech,
Sinucideri fara raspuns: Cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Procuror, ucis de presiunile PSD

Moartea fara nume. Accidente, sinucideri sau asasinate? Nimeni nu a stiut vreodata sa raspunda acestei intrebari. Iata cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Accidente, sinucideri sau asasinate? Decesele nerezolvate din istoria recenta a Romaniei inca dau tarcoale. Moartea patronului Hexi Pharma, din 2016, a redescis subiectul controversatelor decese. Procurorul Panait: Una dintre cele mai . continuă pe Playtech

Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Examenul de Evaluare Nationala va debuta pe 18 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Pe 20 iunie se va.

Orban, la 29 de ani de la mineriada: Autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, la 29 de ani de la mineriada, autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat, iar violentele de la protestul din 10 august au aratat ca scenariul poate fi reluat.

Utile: Idei de manichiuri pentru aceasta vara; Cum sa scapi de insomnie pentru totdeauna. Cele mai eficiente remedii

Cati pasi sunt necesar zilnic pentru a ne mentine sanatatea. Multi oameni se chinuie si depun eforturi pentru a face cei 10 000 de pasi pe zi. Trei expresii care ii fac rau copilului tau dezvaluite de un psiholog. Nu faci nimic cum trebuie! Este una dintre cele mai puternice expresii.

Financial Times: Tensiunile franco-germane complica o cursa pentru cele mai inalte functii in UE

Numirea unui presedinte al Comisiei este un proces complex, care necesita o majoritate calificata a liderilor nationali ai UE - care nominalizeaza un candidat - si o majoritate in Parlamentul European, pentru a le aproba. Franta si Germania nu-si pot impune vointa, dar drept cele mai mari doua state membre, ideea ca ele sa fie depasite la vot este de neconceput, scrie Financial Times, citat de Rador.

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

O noua MOARTE suspecta in Rusia. Geniul matematicii de la Moscova, gasita fara suflare

O noua moarte suspecta in Rusia. Una dintre cele mai cunoscute jucatoare de poker a fost gasita fara suflare in casa sa din Moscova. Lilya Novikova, in varsta de 26 de ani, considerata un geniu al mate.

Romania, la coada dezvoltarii digitale in UE. Avem cele mai proaste servicii publice si cele mai scazute competente

Romania se situeaza pe locul 27 din cele 28 de state membre ale UE in cadrul Indicelui economiei si societatii digitale DESI) pentru 2019 al Comisiei Europene, publicat recent. Indicele monitorizeaza performanta digitala globala din Europa si urmareste progresele inregistrate de tarile UE in ceea ce priveste competitivitatea digitala.

Guvernul PSD-ALDE poate sa isi mai scoata piciorul din groapa?

Opozitia parlamentara a depus, ieri, motiunea de cenzura prin care solicita demiterea guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dancila. Textul motiunii, intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot!, a fost citit ieri in Parlament, iar dezbaterea si votarea vor avea loc marti, 18 iunie.

Nationala Romaniei, cele mai mici sanse sa castige Euro U21. Ce cota imensa are echipa antrenata de Mirel Radoi

Romania este considerata de casele de pariuri cea mai improbabila echipa sa castige Campionatului European de tineret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )