Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatia scolilor si gradinitelor din tara care au cursurile suspendate partial sau integral, luni

Adevărul Adevărul,
Situatia scolilor si gradinitelor din tara care au cursurile suspendate partial sau integral, luni

Ministerul Educatiei a transmis luni situatia unitatilor de invatamant care au cursurile suspendate integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. Peste 2. 200 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor. continuă pe Adevărul

Ce au patit doi jurnalisti din China care au spus adevarul despre coronavirus. Familiile sunt disperate

Doi jurnalisti chinezi care au prezentat situatia din orasul Wuhan, chiar de la inceputul epidemiei de coronavirus au disparut fara urma, iar familiile lor sunt disperate, deoarece nu stiu nici macar daca acestia mai sunt in viata sau nu. Jurnalisti chinezi disparuti dupa ce au spus adevarul despre coronavirus Se pare ca autoritatile din China .

Decizie a instantei in cazul femeii din Rusia care a evadat din carantina, desi este suspecta de coronavirus

O instanta din Sankt Petersburg a dispus luni spitalizarea fortata a tinerei din Rusia care a fugit din carantina impusa din cauza unei sederi in China in plina epidemie provocata de noul coronavirus, potrivit AFP.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

Tanarul din Suceava, care si-a batut iubita de 15 ani gravida, a fost RETINUT de anchetatori. Minora si mama ei, care filmase incindentul, NU au vrut sa depuna plangere

Tanarul in varsta de 19 ani, care si-a batut cu biciul concubina minora, insarcinata in luna a cincea, a fost retinut pentru 24 de ore, in ciuda opozitiei manifestate de minora si mama ei, care sustin.

Postasul din Prahova, care reclamase ca a fost talharit, a iNSCENAT fapta. Cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor au fost recuperati

Politistii au constatat ca postasul care reclamase ca a fost talharit a inscenat fapta, banii de pensii fiind recuperati, informeaza, vineri, IPJ Prahova, potrivit Agerpres. Postasul a reclamat initial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )