Libnet.ro
UNICEF

20:30

Situatia scolilor si gradinitelor din toata tara inchise miercuri din cauza gripei

Adevărul Adevărul,
Situatia scolilor si gradinitelor din toata tara inchise miercuri din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia unitatilor de invatamant inchise integral sau partial in tara din cauza epidemiei de gripa. Peste 3. 800 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor. continuă pe Adevărul

Situatia scolilor si gradinitelor din tara care au cursurile suspendate partial sau integral, luni

Ministerul Educatiei a transmis luni situatia unitatilor de invatamant care au cursurile suspendate integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. Peste 2. 200 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor.

Situatia scolilor si gradinitelor inchise marti in tara, din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis marti situatia la nivel national, centralizata la nivel national, privind unitatile de invatamant inchise integralpartial din cauza gripei. Doua gradinite, din Iasi, respectiv Bucuresti, raman inchise integral.

Business report: Licitatii de peste jumatate de miliard de lei pentru autobuze electrice, anulate in toata tara. Lista oraselor ghinioniste; Renault anunta primele pierderi din ultimii 10 ani. Proprietarul Dacia nu exclude inchiderea unor fabrici

TVA: povestea pe care o spune calendarul de rambursare. Situatia rambursarilor de TVA din ultimii 4 ani arata nu doar lipsa de predictibilitate a restituirilor de catre stat. De ce giganti precum Google sau Apple nu mai cer studii superioare la angajare. Pregatirea la locul de munca ar putea deveni mai importanta decat cea standard de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )