Libnet.ro
UNICEF

17:15

Situatia scolilor si gradinitelor inchise din cauza gripei, joi. 5.500 elevi sunt afectati

Adevărul Adevărul,
Situatia scolilor si gradinitelor inchise din cauza gripei, joi. 5.500 elevi sunt afectati

Ministerul Educatiei transmite ca aproape 5. 500 de copii sunt afectati de suspendarea cursurilor, dupa ce mai multe unitati de invatamant continua sa ramana inchise din cauza epidemiei de gripa. continuă pe Adevărul

Situatia scolilor si gradinitelor inchise marti in tara, din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis marti situatia la nivel national, centralizata la nivel national, privind unitatile de invatamant inchise integralpartial din cauza gripei. Doua gradinite, din Iasi, respectiv Bucuresti, raman inchise integral.

Lista scolilor si gradinitelor inchise din cauza gripei. Peste 3.000 de elevi stau acasa

Peste 3. 000 de elevi stau acasa, dupa ce mai multe scoli, gradinite si licee din tara au fost inchise din cauza gripei.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

Situatia scolilor si gradinitelor din toata tara inchise miercuri din cauza gripei

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia unitatilor de invatamant inchise integral sau partial in tara din cauza epidemiei de gripa. Peste 3. 800 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor.

Situatia scolilor si gradinitelor din tara care au cursurile suspendate partial sau integral, luni

Ministerul Educatiei a transmis luni situatia unitatilor de invatamant care au cursurile suspendate integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. Peste 2. 200 de elevi sunt afectati de suspendarea cursurilor.

Un barbat din Dambovita a murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 40

Un barbat de 51 de ani din Dambovita a murit din cauza gripei, numarul deceselor din sezonul 2019 2020 ajungand la 40.

Mii de elevi stau acasa din cauza GRIPEI

Aproximativ 3. 900 de elevi stau acasa, miercuri, din cauza suspendarii cursurilor din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei. Lista cu unitatile de invatamant inchise partial din cauza.

Cursuri suspendate in patru clase ale unor scoli din Buzau, din cauza gripei

Peste 4. 500 de cazuri de infectii acute ale cailor respiratorii superioare si 122 de cazuri de gripa clinica au fost diagnosticate in ultima saptamana, iar cursurile au fost suspendate in patru clase ale patru scoli din municipiu.

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )